Listamedian sarjakuvakilpailussa ennätyksellinen osanottajamäärä!

By:JKlueListamedian sarjakuvakilpailuun otti osaa ennätyksellinen määrä ihmisiä.

Listamedian sarjakuvakilpailu jatkuu seuraavalla aikataululla:

14.09.2015 julkaistaan sarjakuvista ns. ”pääsarjakuva”. (Lue lisää pääsarjakuvasta tästä linkistä, kohdasta ”Kilpailun ensimmäinen vaihe) Tämän jälkeen ihmisillä on viikko aikaa äänestää kymmenen parasta jatkoon pääsevää.

21.09.2015 Ensimmäisestä vaiheesta toiseen vaiheeseen päässeiden kymmenen parhaan sarjakuvan kaikki kolme strippiä julkaistaan listamedia.com sivustolla ”yksi strippi/päivä” aikataululla. Kun kaikki kolmekymmentä sarjakuvaa on julkaistu, on ihmisillä kaksi viikkoa aikaa äänestää näistä sarjakuva ehdokkaista paras. Kun paras on valittu, se julistetaan kilpailun voittajaksi ja täten se myös palkitaan 50€ summalla.

Listamedia kiittää kaikkia osallistuneita.

 

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Kommentit

  1. […] Katso tästä kilpailun aikataulu. […]

Post Navigation