”Listamedia, sen nykyisyys ja tulevaisuudenkuvat”-Listamedian päätoimittajan päiväkäsky

BY: JK

 

 

Sanomatalo_-_Helsinki_-_13.9.2013

 

 

Kuvassa Listamedian salainen toimistorakennus keskellä Helsinkiä. Kuvan Sanoma konserni ei liity uutiseen.

 

Listamedia, tuo vapaa mediatalo, on kasvanut pienestä mitättömästä uutislähteestä, suureksi, noteerattavaksi ja asiantuntevaksi sivustoksi, jonka tarkoitus on informoida tavallisia ihmisiä päivän polttavista uutisista.

 

Lue alapuolelta Listamedian päätoimittajan visio Listamedian tulevaisuudesta!

”Listamedia, sen nykyisyys ja tulevaisuudenkuvat”-Listamedian päätoimittajan päiväkäsky

Listamedia, tuo luotettava ja media-alaa uraauurtava ja uudistava, on nyt jo vuoden vanha mediatalo. Kulunut vuosi oli menestyksekäs Listamedialle, joka sai niin haastatteluja tärkeiltä ihmisiltä ja edisti kansan lukutaitoa tarjoamalla uutisia, joissa on asiaa.

Listamedian suunta on silti vielä ylöspäin, vaikkakin korkeallahan me jo ollaan.

Aiomme pyrkiä seuraavan kuluvan vuoden aikana kansainvälisemmäksi tarjoamalla yhä monipuolisempia artikkeleita kansalaisten iloksi.

Lisäksi aiomme satsata kansalaisten viihtyvyyteen, mm. jo käynnissä olevan sarjakuvakilpailun muodossa ja tarjoamalla lisää viihdettä sitä vaativille. Lisäksi visioin tulevaisuuden, jossa kansalle tarjotaan viihdykkeeksi lisää Listamedian valmistujaispuhegeneraattorin kaltaisia sovelluksia.

Haluamme myös parantaa kansalaisten monipuolista näkemystä maailman tapahtumiin parantamalle suhteitamme eri asiantuntijoihin, joita aiomme haastatella yhä enemmän uutisiamme varten.

Listamedian päätoimittajana haluankin kiittää lukijoitamme, jotka pitävät tämän informoivan sivuston ylläpitämistä mielekkäänä. Me teemme tätä sivustoa teitä varten. Jokainen lukija on meille yhtä arvokas.

 

Listamedia pyrkiikin parantamaan käyttäjäkokemustaan lukijoille mieluisammaksi. Otamme mieluustaan vastaan kaikkea palautetta, jolla sivustoamme voitaisiin parantaa.

 

Suuret kiitokset sinulle, joka tätä luet.

 

Päätoimittaja

churchill

Uutisen teksti ei liity kuvan mieheen.

kim2

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Post Navigation