Uutisia Korean demokraattisesta kansantasavallasta- vapauden ja menestyksen unohdetusta linnakkeesta

vapaamaa

 

20.7.2015 By:RV

Listamedia päätti uutisoida suomeksi uusimmat Korean Demokraattisen Kansantasavallan uutiset. Maan uutistoimisto KCNA (Korean Central News Agency) julkaisee melko aktiivisesti puolueettomia uutisiaan. Listamedia arvostaa ulkomaalaista vastikettaan. KCNA julkaisee uutisensa tällä hetkellä koreaksi, englanniksi, kiinaksi, espanjaksi ja japaniksi. Suomenkielistä versiota ei ole- täten osa Listamedian kielitaidotomimmista lukijoista ei välttämättä voi nauttia journalismista. Varsinkin maan vaalien alla on hyvän tavan mukaista uutisoida.

 

Paikallisvaalit pidetty- äänestysprosentti 99.97%

kim

Pyomgyang, Heinäkuun 19. päivä. Paikallisvaalit, joissa valittiin maakuntien, kaupunkien ja läänien
edustajajäsenet on onnistuneesti pidetty Korean Demokraattisessa Kansantasavallassa sunnuntaina.

99.97% äänestäjistä on osallistunut äänestämiseen, lukuun ottamatta heitä, jotka ovat ulkomailla matkoilla tai töissä merillä, Keskus Äänestys Opastus Komitean tietojen mukaan.

Ne äänestäjät, jotka eivät päässeet äänestyspaikoille pitkän ikänsä tai sairauden takia, antoivat äänensä liikkuviin vaaliuurniin.

Kaikki osallistuvat ottivat osaa vaaleihin tavattomalla intomielellä sementoidakseen vallankumouksellisen voiman jäsenten äänestyksessä paikallissa vaaleissa.

Äänestyskomiteat ympäri maan ovat varmistamassa tuloksia äänestyksistä.

 

Ulkolaiset paperit kehuvat Kim Il Sungin persoonallisuutta Mahtavana Miehenä

kim

Ulkomaalaiset paperit toivat erikoisia ylöskirjoituksia, joissa oli mukana esitettynä hymyilevä presidentti Kim Il Sung ja kuvat dokumentoimassa hänen tekojaan aikaväliltä heinäkuun 7-10, tapahtuman 21. vuosi hänen poismenostaan takia.

Venäläinen paperi Komsomolskaya Pravda artikkelissaan otsikolla ”Kim Il Sung, murea-sydäminen kuva” kertoi:

 

”Kun muistellaan Presidenttiä, hänen murea-sydäminen kuva avaralla hymyllä kasvoillaan tulee yhden mieleen”.

 

Se on ominainen persoonallisuus hänelle suurena miehenä, jona hän kohteli ihmisiää aurikoisella hymyllään ja piti heistä huolta vanhemmanlaisella kiintymyksellä.

Hänen murea-sydämistä kuvaa tullaan aina pitämään arvossa kaikkien ihmisten sydämissä.

Urugualainen paperi La Juventud artikkelissa otsikolla ”Presidentti Kim Il Sung, pitelemässä korkealla itsenäisyyden lippua”, palvoi Presidenttiä hänen mentyään vallankumoukselliselle tielle teini-iässä ja hänen tehtyään kuolematomia tekoja Korean vallankumoukselle ja syylle mailmanlaajuiseen itsenäisyyteen.

Nepalilainen paperi Arpan artikkelissa otsikolla ”Presidentti Kim Il Sung, ikuinen Juchen aurinko” sanoi, että ihmishistoria ei tiedä yhtä mahtavaa miestä kuten Presidentti.

 

Kim Jong Un tarjoaa osaamistaan Kim Jong Thae- sähköjunakompleksille

kim

Pyongyang, heinäkuun 20. Ylin johtaja Kim Jong Un tarjosi osaamistaan Kim Jong Thae– sähköjunakompleksille, tarjoten soihdun junaratojen modernisoinnille.

Hän kiersi monumentteja, jotka oli omistettu aktiviteeteille, joita presidentit Kim Il Sung ja johtaja Kim Jong Il olivat tehneet ja kävi läpii huoneen, joka oli omistettu kompleksin historialle.

Hän muisti, että presidentti oli julkaissut kompleksin marraskuussa 1945, syvällä ymmärryksellä siitä, miten tärkeitä junaradat ovat maan selkärankana sekä talouden ohjaajana, lisäten, että Korean Työväenpuolue on yhtä vanha.

Hän korosti tarvetta kompleksille, jonka tehtävänä on on opettaa sen työntekijöitä syvästi ymmärtämään suurten johtajien tekoja, jotta he voivat onnistuneesti toimia roolissaan ja taata tasaisen jatkuvuuden kunniakkaaseen historiaan ja perinteeseen, jolle he ovat olleet lojaaleja puolueena jo viimeiset seitsämän vuosikymmentä.

Kulkiessaan autokaupan, teknologian ja tieteen huoneen, prosessointihuoneen numero 1,  sähköjohtokaupan ja muitten paikkojen ohi, hän oppi yksityiskohdat tilanteesta kompleksissa ja sen tärkeän roolin.

Hän antoi ohjeet, miten tuotetaan enemmän sähkövetureita uudelle sukupolvelle, perusteena uusin teknologia ja hän antoi dynaamisen sysäyksen kehitys -ja tuotantotyölle, jolla tehdään uusia maanalaisia vaunuja Korealaiseen tyyliin nopeimmassa ajassa.

Ei ole linnaa, joka on valloittamaton meille, jos uskomaton työväenluokan sietokyky yhdistetään moderniin tieteeseen ja teknologiaan, hän sanoi, alleviivaten tarvetta kompleksille työn organisoinnissa prosesseissa miehittämättömissä- sekä tietokoneohjatuissa tilanteissa. Hän myös korosti teknologia- ja tiedehuoneen merkitystä, joka antaa hänen mielestään täydemmän tavan oppia samalla kun työskentelee sekä vahvistaa palvelun perusteita.

Halutessaan dynaamisemmin nostaa menestyvän sosialistisen valiton rakentamista, on aina tarpeellista uudistaa junaverkostoa maassa, hän sanoi, vedoten uuteen vuosisataan, jolloin pitää luottaa suuriin johtajiin, jotka kulkivat aikoinaan junilla päivin sekä öin, motivaationaan halu taata ihmisille iloinen elämä varhain. Hän lupasi henkilökohtaisesti tarkkailla työn edistymistä ja auttaa siinä,

Hän korosti erityisesti tarvetta modernisoiduille rautateille, jotka ulottuvat koko maahan tärkeänä poliittisena kysymyksenä, hän lupasi viedä sitä eteenpäin keskittyessään puolueen yritykseen ja lupasi hoitaa asian siinä hengessä, että maan rautatiet ovat kunnia-asia koko mailmalle niin nopeasti kuin mahdollista.

Hänen seurassaan oli Hwang Pyong So, Pak Pong Ju, Ri Jae Il sekä Kim Yo Jong.

 

 

Kim Jong Un katsomassa ensimmäisiä äänennopeita naispilotteja

kim

Pohjois-Korean kansanarmeijan ylin johtaja, Korean työväenpuolueen ensimmäinen sihteeri sekä ensimmäinen Kansallisen Puolustus Komission puheenjohtaja Kim Jong Un katsoi äänennopeiden naislentäjien Rim Sol ja Jo Kum Hyang koulutusta.

Hän oppi lentokoneella noususta ja laskusta, joita naiset harjoittelivat lentokentällä.

Nähden heidän yksinlennot tyytyväisenä, hän sanoi mielihyvällä, että nuoret tytöt ovat hyvin ihailtavia, että he ovat taivaan kukkia ja, että äänennopeat naislentäjät ovat ensimmäistä kertaa mukana armeijassa.

Katsellessaan, kun he tekivät nopeita päätöksiä, hän sanoi, että hän on hyvin tyytyväinen heidän urheaan koulutukseensa. Hän korkeasti arvosti heitä, sanoen, että tyttöjen äänennopeat soololennot ovat ylpeydenaihe mailmassa, kerran ne ovat miehillekkin haastavia.

Lämpimästi ottaen pilottien kädet, kun he itkivät onnen kyyneleitä lakittamisensa jälkeen, hän sanoi, että he onnistuneesti tekivät yksinlennon, vaikka on vain harvoja maita, joissa naiset lentävät äänennopeita hävittäjiä. Tämä ei ole pelkästään heidän fyysisten ominaisuustensa tai teknologian takia, vaan se on uhrautuvainen ylpeä maanpuolustusinto sekä ideologisesti hyväksytty Korean Työväenpuolueen linja sekä uskollisuus ylimmälle johtajalleen.

 

Ulkomaalaiset vieraat katsomassa äänestysasemia

kim

 

Ulkomaalaiset vieraat, jotka ovat Pohjois-Koreassa sunnuntaina vierailivat äänestyspaikoilla. Äänestyspaikan nähtyään Vladislav Ri, venäläisen konsulaatin jäsen sanoi:

 

”Olen ylpeä käydessäni äänestyspaikalla paikallisvaaleissa. Tämä on merkittävä juhlapäivä maalle. Tämä päivä merkkaa myös Putinin Koreanvierailun 15. vuosipäivää”.

 

Vladislav lauloi yhdessä äänestäjien sekä Pohjois-Hamyongin muusikoiden kera.

Yuri Mitushin, venäjän elokuvadelegaation johtaja, sanoi, että hän arvostaa Korean vaaleja ja että hänen vierailunsa merkitsee vuotta Venäjä-Korea- yhteistyölle, toivoen, että maiden kansat tekisivät yhteistyötä.

Eräs jäsen kertoi:

 

”Pystyin tuntemaan ilon sekä nautinnon äänestäjistä. Tunsin tuen poliitikoille ja ylpeyden hallitukseen, katsoessani vanhoja naisia sekä muita äänestäjiä heidän laulaessa, sekä tanssiessa”.

 

Kunnianosoitus Kim Il Sungille, Kim Jong Ilille

kim

 

Pyongyang, 19. heinäkutta. Yleisen Korean Kansalaisten Japanissa Kaupallisen Järjestön jäsenet, johtajanaan Un Jong In, varamanagerointipäällikkö Korean Kaupallisessa Järjestössä Japanissa, vieraili Kumusanin Auringon Palatsissa sunnuntaina. Jäsenet kunnioittivat presidentti Kim Il Sungia sekä johtaja Kim Jong Iliä, heidän patsaillaan. Halleissa, joissa heidän jäännöksiään pidetään, he kumartelivat. He kulkivat ympäri halleja, jossa Suurten Johtajien komennot ovat esillä ja huone, jossa on auto-, sähköauto-, vene- sekä junaopas, jota he käyttivät apunaan matkallaan viimeiseen henkoseensa asti.

 

 

Pjongjangissa sataa- syynä Etelä-Korea

kim

Jos Etelä-Koreaa ei olisi, meri, joka olisi Etelä-Korean tilalla vaikuttaisi Pjongjangin ilmastoon erilailla, täten nyt ei välttämättä sataisi.

kim2

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Post Navigation