Tämä on Listamedia- mainosvideo julkaistu

19.7.2015 By: RV

Listamedian mainostus- ja brändäysosasto on laitettu töihin ja on kehitetty video, jolla Listamedia toivoo saavansa julkisuutta, sekä mainetta vapaana mediatalona. Toivottavasti juuri sinä lukijana nautit uudesta ”promovideostamme”. Videossa panostimme laatuun, se on nykystandardeilla melko korkealaatuinen 1920×1080- resoluutiolla- kompressointia ei käytetty, muuten kuin YouTube–  palvelun mukana tuleva pakollinen haitta. Lähteistön takia tosin kuvanlaatu kärsii paikoittain. Ääni on korkealla bitratella kaapattu- korvasi nauttivat varmasti rojaltivapaasta musiikista.

 

 

 

Hyvää pyhäpäivää toivottaa:

 

Listamedian toimitus

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Post Navigation