Huolestuttava ilmiö suomalaisten nuorten keskuudessa!

(Julkaistu alunperin) 1.9.2014 BY:RV

 

 

Huolestuttava ilmiö leviää ruton tapaan suomalaisten nuorten keskuudessa. Tällä kertaa levittäjänä ovat huomiota kaipaavat nuoret. Julkisuuteen on noussut #kutsumua kampanja, jonka tarkoitus oli alunperin ehkäistä koulukiusaamista.
Tämä kuitenkin unohtui ja nyt sitä käytetään mediassa turhien lööppien sekä nuorten Instagram-tilien tykkäyksien keräykseen. Mutta ei tässä vielä kaikki.
Listamedian saamien varmistamattomien tietojen mukaan tapaus voi liittyä ebolan leviämiseen! Nuoret tekevät kylttejä, joissa on ruksittu osa sanoista. Listamedia epäilee, että kylttien tarkoitus on levittää ebolaa kulovalkean tapaan. Kyltit kiertävät nuorison keskuudessa niin että kaikki saavat kuvan kyltin kanssa. Kyltteihin on mitä todennäköisemmin istutettu ebolavirusta. Ottaessaan kyltistä kiinni ebola leviää ihon läpi nuoren verenkiertoon.
Ruotsissa on jo miltei varmennettu ebola-tapaus, joka tarkoittaa sitä että kampanja on todennäköisesti jonkun mielipuolen ruotsalaisen tekemä isku suomeen. Tästä Listamedia ei voi muuta kuin vetää johtopäätöksen, että ruotsalaiset ovat katkeriasuomen koripallomenestyksestä, josta Listamedia on tehnyt aiemmin juttua.
Listamedia kannattaa kaikkia vanhempia valistamaan lapsiaan kampanjan sekä ebolan vaaroista. Ebola on Filoviridae-heimoon kuuluva virussuku ja sukuun kuuluvien viruslajien aiheuttama verenvuotokuume, joka usein johtaa nopeasti kuolemaan. Nuorille Listamedia suosittelee instagram-tilin sekä kuvien poistamista.
Listamedia haluaa myös täsmentää ettei kannata huomiohuorausta tai koulukiusaamista.

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Post Navigation