Mies otti kauniita valokuvia- perheenisä tappoi nyrkiniskulla

13.2.2015 By:RV

kuvaaja

Kuvituskuva. Ei liity tapaukseen.

 

Costa del Solissa Espanjassa on tapahtunut järkyttävä murha. Oli kaunis päivä ja saksalainen Sandro Rottman (43) otti Applen valmistamalla ipad-leikkuulaudallaan kauniita kuvia lähiympäristöstä. Aurinko paistoi ja kaikilla oli hauskaa.

Sitten Sandro päätti mennä ravintolaan, tarkemmin Spinnaker– nimiseen, Sotogranden kaupungissa. Tämä ratkaisu päätti Sandron elämän.

 

Tietämättään Rottman oli kävellyt kuolemaansa. Hänellä ei ollut aavistustakaan, että kauniiden kuvien suuri vihaaja sekä saksalaisvihaaja, syntyperältään britti Devinder Kainth (40) oli samassa ravintolassa. Devinder on amatöörinyrkkeilijä ja ei voi sietää saksalaisia tai kauniita taidekuvia.

 

Ravintolan omistaja itse kertoo: ”Devinder oli perheensä kanssa ja he juttelivat mukavia. Myöhemmin hän pyysi perhettään poistumaan.” Devinder katsoi Rottmanin kuvia ja ei voinut sietää saksalaista.

 

Devinder löi Rottmania kerran ja videon nähneen mukaan ”raahasi häntä lattiaa pitkin kuin koiraa”

 

Rottman kuoli sairaalassa vammoihinsa.

 

Allekirjoittava toimittaja ei kannata väkivaltaa ja on pyöristynyt saksalaisvastaisuudesta sekä siitä, että kauniit kuvat voivat provosoida miehen murhaan. Toisaalta tekijän avoin englannismannisuus asian selittää. Saastainen englantilainen onkin pitkään ja monissa eri konflikteissa yrittänyt valloittaa mahtavaa saksanmaata.

tyttojakukko

Kaunis kuva. Akseli Gallen-Kallela. Tyttö tykkää selvästi kukosta ja katselee kiinnostuneena.

Lähde

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Post Navigation