Totuus ydinvoimasta Suomessa ja mailmalla

By:RV

Ol3 on myöhässä ja kaikki suomen poliisipäälikköt on syytteessä, normaali tilanne.

 

Jo 1910-luvulla Kongosta löydettiin uraania. Tämä mystinen substanssi kuljetettiin Eurooppaan jatkuvalla laivasyötöllä. Ydinvoima alkoi 1920-luvun Saksasta, missä huipputiedemiehet ymmärsivät uraanin toiminnan ja kehittivät ensimmäiset reaktorit (mm. Saksasta paennut Albert Einstein). Tässä vaiheessa ydinreaktorien todellinen tarkoitusperä kiinnosti sotaa hävinnyttä Saksaa, jonka talous lähti nousuun ei niinkään kansallissosialistisen puolueen, vaan pimeän plutoniumbisneksen ansiosta. Tämä nousukiito johti Hitlerin diktatuuriin ja toiseen mailmansotaan.

 

Toisen mailmansodan historian mielenkiintoisimpia seikkoja on, että miksi keskitysleirejä ei ikinä pommitettu? Koska ne olivat kaikki uraanin jatkojalostulaitoksia, jossa johdettiin juutalaisvankien avulla uraanista radiumia ja tritiumia, eli uraanijohdannaisia. Puhdas uraani sittemmin rikastettiin salaisissa reaktoreissa ja myytiin Yhdysvalloille.

 

Mielenkiintoisena seikkana Ruotsin neutraali status johtui siitä, että he olivat allekirjoittaneet sopimuksen Yhdysvaltojen kanssa, jossa luvattiin tonneittain plutoniumia vuodessa. Samankaltaisen sopimuksen takia Ruotsi ei taistellut natsi-saksaa vastaan, vaikka virallinen CIA:n sensuroima historiankirja höpisee raudan tuotannosta.

 

Yhdysvallat liittyi sotaan varsin myöhään sen takia, että Hitler möi uraania Rooseveltille, joka pommitti lopulta ironisesti Saksan liittolaisen palasiksi samoilla uraaneilla. Samassa ”U-vene” sukellusveneessä, jossa Hitler pakeni Argentiinaan, oli lasti uraania, jolla Manhattan-projekti saatiin loppuun, tuoden aika ironisen lopun sodalle. Nämä lahjauraanit olivat myös syy, miksi Hitlerin ruumis mystisesti katosi ja miksi lukuisista havainnoista huolimatta hän ”kuoli” 1945.

 

Ohimennen myös aiemmin mainitut tiedemiehet, jotka kehittivät natsi-saksalle ydinkärkiä, saivat täyden syytesuojan, jonka voi havaita esim. siitä, että Nasan entinen päällikkö oli ihan kirjaimellisesti täysi 100% natsi, joka teloitti kolme hitainta juutalaista V2 tehtaan edessä Berliinissä joka viikko. Muille sodan häviäjille tuli myös karvaita rauhansopimuksia. Suomi lupautui antamaan Neuvostoliitolle 11% maastaan ja tietyn määrän plutoniumia per vuosi, kuten teki myös Japani yhdysvaltojen kanssa.

 

50-luvulla Robert Oppenheimer-oikeudenkäynnin jälkeen kaikki ydinfysiikan kirjat sensuroitiin kansainvälisesti FBI/NSA toimesta. Tänä päivänäkään et löydä yhtään teosta Malenka-kuorimalliteoriasta, vaikka kyseisellä matemaattisella mallilla on voitettu Fysiikan nobel aikoinaan. Miksikö? No koska malli ennustaa ydinvoimalobbarien kannalta ikäviä asioita, kuten kanavasäteilyilmiön ja betasoihtuilmiön, jonka voi kuka tahansa kuvata ydinvoimalan yllä pilvettömässä säässä. Kanavasäteilyn kautta esim. tonnin painoisesta plutoniumpolttoainekennosta noin 200kg haihtuu parin päivän sisällä ilmaan OL1- tyyppisessä ydinvoimalassa. Miksi muuten ydinvoimaloissa olisi savupiiput?

 

Vuonna 86 Mauno Koivisto teki Neuvostoliiton kanssa sopimuksen, jossa lupautui viemään Suomen mailman kärkiplutoniumtuottajaksi, sekä sovittiin, että kun Neuvostoliitto on plutoniuminsa saanut Loviisan ja Olkiluodon tuotoksista irti, tuodaan radioaktiivinen jäte mailman ainoaan loppusijoituspaikkaan, Posivan onkaloon.

 

Suomeen rakennettiin ydinbuumissa 5 ydinvoimalaa ja uusin, OL 3 valmistuukin 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 syksyllä? 2008 ydinvoima uraanilla muuttui 100% energianegatiiviseksi, joten täytyy käyttää plutoniumkennoja, tosin näistäkään ei saada minkään voimalan hyötysuhteilla

 

2011 Fukushima räjähti ainakin 7 kertaa ja noin 2/3 Japanin ydinvoimaloista oli täysin resonanssikaskaadissa. Tästä syystä mailman plutoniumtuotanto keskittyi rakkaaseen kotomaahamme Suomeen. Erityisesti Yhdysvallat oli täysin lirissä ydinsukellusveneidensä ja muiden spontaanisti ajan kanssa räjähtävien paukkujen kanssa, pitäähän nämä uusiä määräajoin. Tästä alkaa niin sanottu Suomen diktatuuri ja ydinvoimabisnes kukoistaa mustan plutoniumin hinnan noustessa pilviin.

 

Tämän jälkeen (ja tänä päivänä) lähes kaikki tuotot käytetään joko poliisien narkkiluolissa (esim. Vuojoen kartano) tai uusiin sinisatanisteihin, joilla on miljoonapalkat. Poliisit ovat suomen suurimpia rikollisia ja narkkaavat minkä kerkiävät, esim. Jari Aarnio, joka pyöritti länsi-Suomen poliisien huumebisneksiä, varsinkin Vuojoen kartanon alaisessa Supon Kyberyksikön bunkkerissa. Ydinvoimalatyöntekijöistä jokainen tekee sitä humalassa tai huumepäissään ja kun tullaan vaimon ja lasten luokse kotiin, niin napataan annos spiidiä ”kemiallinen uni”. Näin ihminen on kuin zombi ja pystyy tekemään näinkin sairasta toimintaa.

 

Tähän toimintaa liittyy kaiken ydinvoimakritiikin karsiminen. Kaikenlaiset hämärät, epämääräiset kuolemat ovat arkipäivää Olkiluodossa (kuolleisuus nousee jos ydinvoimakritiikkiä esiintyy). Toisinajattelijat, kuten Teemu Vehkala, laitetaan häkkiin ilman mitään syytä ja perustetaan Ilmavoimien salainen kybersotayksikkö, minkä ainoa tehtävä on sensuroida kaikki nettikeskustelut, joissa on kritiikkiä ydinvoimasta.

 

2017 Helsingin Sanomien toimittaja paljasti Supon nettipeelojen toiminnan ja armeijan salakyberyksikön, minkä takia hänet vangittiin. Supon toimintaa rahoittaa tämä pimeä plutoniumbisnes pääosin Venäjälle päin, arvion mukaan pimeässä plutoniumkaupassa pyörinee noin 30-50 miljardia euroa tällä hetkellä ja poliiseja rekrytoidaan koko rahalla. Erityisessä nousujohteessa on some-henkilöiden rekryäminen Supoon. Avoimesti sinisatanisteja ovat mm. Pasi Vihermaha, Roni Bäkki, Soikku.

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Post Navigation