KRP:n jättioperaatio Turun saaristossa!

Eilen noin hirmumyrskyn aikaan aamulla Venäläistaustaisen Airiston Helmi– yrityksen tilat vallattiin KRP:n massiivisessa operaatiossa.

 

Kaikki tämä on tietysti tehty talousrikoksen takia, ei minkään muun. On täysin normaalia, että ilmatila suljetaan ja 100 kommandopäistä rynnäkkökiväärein sonnustautunutta Supo/KRP poliisia merivartioston miinalaivojen kanssa tutkii mahdollisesti kolmen henkilön talousrikosta.

 

Ei ole. Kyseessä oli VAIN ja AINOAAN Supo/CIA/NSA/Mossad yhteisoperaatio, jolla varmistettiin uraanin ja plutoniumin S Y S T E M A A T T I N E N kuljetus ja myynti Venäjälle. Airiston helmi olisi ollut uhka, kun he olisivat voineet havaita selkeän plutoniumin kuljetuksen Turun saaristossa.

 

Plutoniumin reitti on mielenkiintoinen, ensin plutoniumia tuotetaan KILOTONNEITTAIN Eurajoella sijaitsevalla plutoniumtuotantolaitoksella, OL1/OL2/OL3. Tämän jälkeen rikastetut lastit viedään raskaissa poliisisaattueissa (usein myös pasi-panssarivaunulla) joko Oulun tai Turun telakalle, josta ne myydään suoraan Venäjälle.

 

Sigyn 1/Sigyn 2/Sigrid/Arctic Sea laivat hakevat lasteja ympäri vuoden aivan raivoissaan. Tästä syntyneet miljardivoitot ovat noin Suomen hallituksen nykyisen budjetin kokoinen summa, joka menee suoraan Supon toiminnan rahoitukseen. Kun YLE yritti kuvata plutoniumlaivoja, niin drone ammuttiin heti alas.

 

Ydinfysiikan dosentti Arto Matti Lauri on kuvannut oheisella videolla plutoniumin kuljetussaattuetta.

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Post Navigation