Koulun rehtori sai potkut totuuden kertomisesta!

Kuvassa ex-rehtori Tuomo ”Alpha” Pesonen tarkistelee tuoreimmat tilastot, faktat ja analyysit

Rehtori sai potkut sanottuaan Ylen MOT-ohjelmassa:

 

– Onko kouluruoka hyvää tai pahaa? Asialle voidaan tehdä tiettyyn rajaan saakka jotakin. Loppu pitää vain kestää. Ei sillä, että hyväksyisin seksuaalista häirintää, mutta sellaista se nyt vaan on.

 

Ilmiselvästi viitaten siihen, että on olemassa harmaata aluetta. Toisin sanoen kyseiset tapahtumat voi tulkita muutenkin kuin raiskauksena. Koska kaikki huumorintaju, järki, suhteellisuus on kadonneet kuntapäättäjiltä ja hanavettä tulee litkittyä kymmeniä litroja niinkun tämäkin goblini tässä, niin huonosti käy. Niin kävi nytkin, vuodesta 2007 asti rehtorina toiminut Tuomo ”Alpha” Pesonen hyllytettiin tämmösen goblinin toimesta:

Kuvassa tyypillinen Goblin, Hana, M76. Soroksen shekelit tippuu takin helmoista ja hanavettä menee päivässä 6 litraa minimissään. Vapaa-ajalla goblinin voi löytää esim. litkimässä hanavettä paikallisesta estrogeenilähteestä, Suomen Demokraattisen Kansantasavallan Läänin Vihapuhekomitean valtuustosta tai Mossadin toimistoista.

 

Tuomo Alfa Pesonen kuittasi eunukki-goblin-sorosboteille jäänviileästi ilmeisesti ex-mäkikotkaa lainaten:

 

pillua tekkee mieli

 

Listamedialla ei ole valitettavasti koulua (tällä hetkellä) mihin palkata 5/5 rehtoreita, mutta kerromme jos semmonen ilmaantuu.

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Post Navigation