Tässä syy Savon alueen sähkökatkoksiin?

BY: JK

 

Listamedia on saanut käsiinsä vahvoja evidenssejä Savon aluetta riepotelluista sähkökatkoksista.

Sähkökatkokset hankaloittivat savolaisten elämää varsinkin Vesanolla, jossa ihmisiä jouduttiin jopa evakuoimaan sähkökatkosten takia.

Entä mikä oli syynä sähkökatkoksiin?

Sähkökatkoksiin on annettu syyksi muun muassa lumen suuri määrä, joka painoi puiden oksia sähkölinjojen päälle. Sosialistit ja kommunistit ehtivät syyttää maanomistajia, esimerkiksi siten, että he eivät ole huolehtineet mailtansa puita pois sähkölinjojen vierestä. Asia ei kuitenkaan ole niin yksinkertainen, mutta sitähän kommunistit eivät pysty käsittämään idealogiansa mädättämillä aivoillaan.

No mikäs se oikea syy sitten oli?

Savon Voima, joka on yritys, joka jakelee sähköä Savon alueella, ei antanut varsinaista syytä sähkökatkoille. Sen sijaan hekin syyttivät lumea ja säätä. Voit lukea heidän tiedotteensa tästä!

Listamedian tutkimukset osoittavat jotain aivan toista.

Listamedian löytämä todellinen syy

Listamedia huomasi yllättävän yhteyden sähkökatkoksilla ja mediassa pinnan päällä olleisiin otsikoihin.

Sähkökatkokset ilmaantuivat samoihin aikoihin kuin Charlie Hebdo-lehteen hyökättiin. Tämä ajoi Listamedian tutkijat ajattelemaan asiaa tarkemmin ja haivattiin jotakin todella hämmästyttävää!

Todellinen syy

Listamedia havaitsi faktan, että sanassa SAVO on neljä kirjainta. Sanassa ISIS on myös neljä kirjainta. Mitä tämä tarkoittaa? Savo ja ISIS ovat siis jotenkin yhteydessä toisiinsa! Nyt mietitään Savon Voiman nimeä. Savon Voima. SAVON. VOIMA. Savo oli siis rinnastettavissa ISIS-järjestöön? Eli nimi on todellisuudessa ISIKSEN VOIMA!

Mitä tämä tarkoittaa? ISIS todennäköisesti yritti katkaista savolaisilta, noilta lupsakoilta mulkvisteilta, sähköt, jotta he voisivat värvätä savosta lisää ihmisiä järjestöönsä. Mutta mihin sähkökatkoa tarvittiin? Sillä pystyttiin estämään poliisin tulo väliin. Miksi ja miten? Siten, että kun ei ole sähköjä, ei ole nettiä ja poliisit eivät voi siten seurata ISIS-järjestöä, kun he värväävät netin kautta ihmisiä savosta. ISIS on kylvänyt kauhua tappamalla ihmisiä maailmalla. Nyt tuleekin se viimeinen todiste.

Päätelmä

Listamedia huomasi myös erään asian. Savo ja ISIS sanoissa oli siis neljä kirjainta ja ISIS tappaa ihmisiä. Numero neljä on aasiassa kuoleman numero. Tämä uskomus tunnetaan tetrafobiana.

Lisäksi samoihin aikoihin tapahtui piiritystilanne Turussa, josta Listamedia uutisoi.

huoltoasema

Kuva piiritystilanteesta Turussa. Kuva ei välttämättä liity uutiseen. Tai kai se liittyy.

 

Listamedia pahoittelee mahdollista ylilyöntiä uutisoinnissa ja mahdollisia asiavirheitä. Savon Voima ei mahdollisesti ole yhteydessä ISIS-järjestöön.

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Post Navigation