Mikä Yhdysvaltojen presidentti sinä olisit? Testaa helpolla Listamedian testillä!

Mitä sinä tekisit jos Kuuban laivastosta kuuluu ydinaseen latausääniä? Rakentaisitko muurin? Petätkö vaimoasi? Oliko vinosilmien napalmiuttaminen virhe? Oletko rauhan mies?

 

Testi alla.

Tulos:

Olet Hillary Clinton. Et ole Yhdysvaltojen presidentti. Sinulla on terveyshuolia. Et osaa käyttää edes sähköpostia. Miehesi petti sinua koko vapaan mailman edessä eikä sinulla ole kiveksiä edes ottaa avioeroa. Olet hävinnyt kahdet presidentinvaalit, ensin jollekin Kenialaiselle ja sitten vielä jollekkin realitytähdelle. George Soroskaan ei ole lähettänyt viimeisimpiä 20kg juutalaiskultalasteja Sveitsin privaattitilille. Säätö-Salen kukissa oli taas 3g vajarit.

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Post Navigation