Suomalaiset myötämielisinä ilmastoveroon; katso Listamedian maailmanpelastusvinkit!

mialma avaruudemsta
Enemmistö suomalaisista olisi valmis maksamaan haittaveroa lentomatkustamisesta ilmastosyistä, ilmenee Helsingin Sanomien teettämästä kyselystä (Ilta-Sanomat). Mutta onko vero tarpeellinen? Me Listamediassa sanomme, että ei, koska voisit noudattaa kymmentä Listamedian ilmastovinkkiä ja pelastaa maailmaa!

1. Älä lennä lentokoneella

Lentokoneella on ominaista chemtrailaus-laitteisto, jolla varmistetaan, ettei yläilmakehä syty palamaan ionisoituneesta plutoniumkaasusta. Tämä ”chemtreilaus” aiheuttaa kuitenkin massiivisia kasvituhoja ja itsessään emittoi mm. hiilidioksidia. Potkurikoneet ovat täysin päästötön vaihtoehto, koska ne saavat käyttövoimansa tuulesta, joka pyörittää propellia, eli käytä niitä jos välttämättä haluat lentää. Lentomatkustaminen on myös vaarallista, sillä esim. 9.11.2001 Yhdistyneiden Ilmalinjojen Lennolla 175 kuoli 3000 matkustajaa, vaikka matkustajia oli vain 56, joka kertoo surullisen tarinan lentomatkustamisen n. 53 kertaisesta kuolemanriskistä.

 

2. Älä käy saunassa

Tosisäästäjä unohtaa juhannus/joulusaunatkin suoraan. Suomessa tuhlataan järkyttävä määärä lämpöä yhden huoneen lämmittämiseen, millä voisi lämmittää kokonaisia kyliä Afrikassa.

 

3. Älä louhi bitcoinia/x coinia, missä x \in \lbrace kryptokuplavaluutat \rbrace

Mahtava, desentralisoitu, anonyymi, turvallinen, blockchain, ei ole kupla jne! Näillä sanoilla meille on myyty kryptovaluutat. Listamedian toimittaja minusta on absurdia, että käytämme tietokoneita siihen, että ”louhimme” jotain, mitä ei voi konkreettisesti hyödyntää muuten kuin valuuttana. Miksi tämä on sitten ongelma? Tietokoneet ja varsinkin näytönohjaimet vievät sähköä. Kryptovaluuttojen louhintaan käytetään mailman mittakaavalla enemmän sähköä kuin 159 maata koko ekonomiassaan. Esimerkiksi tällä sähkömäärällä voisi pitää Irlantia yllä, joten päättele itse onko määrä merkittävä; 0.13% kaikesta mailman sähköstä menee triviaaleihin laskutoimituksiin.

 

4. Rakenna oma vesivoimala

Vesivoimalasta saa 100% ilmaista sähköä jopa 2-3x käyttöasteilla mitä esim. Olkiluodon ydinvoimala tuottaa. Samalla myös säästät puhdasta rahaa ja voit jopa myydä sitä tuottoisasti valtakunnanverkkoon, toisin kuin esim. Fennovoima, joka tekee pelkkää tappiota! Tähän toki vaaditaan asiantuntemusta ja osaamista, jota ei tavan pulliaisella ole, mutta joku paikallinen ydinfyysikko voi selittää hydropolimomenteista ja nz-suhdeluvuista konsulttipalkalla.

 

5. Polttomoottoriautosta/välineestä täysin hiilineutraali

Hitsaa pakoputki kiinni. -100% päästöt helpolla kikalla.

 

6. Muuta hiilineutraaliin kommuuniin

Ympäristökommuunieista/kaupungeista puhutaan jo paljon, mutta miten tällainen toteutetaan? No totta kai rakenetaan rakennelma, johon mahdollisimman monta ihmistä mahtuu mahdollisimman vähällä energiankulutuksella ja ihmisille tarjotaan hiilineutraalia työtä kommuunin sisällä! Tällaisia asumisrakaisuja on kokeiltu mm. 40-luvun Saksassa varsin onnistuneesti ja jo 40-luvulla päästiin lähes täyteen hiilineutraaliuteen, käytännössä ainoat hiilidioksidipäästöt olivat vainajien krematoidessa tulleet höyryt.

40-luvulla myös kommuunit olivat erinomainen esimerkki siitä, miten vähän ruokahävikkiä ja tuhlausta voi olla kun kierräteään hyvin. Niissä oli myös kaikki ajanmukaiset mukavuudet ja elinolosuhteet olivat monin paikoin jopa paremmat kuin muualla Saksassa esim. terveydenhuollon osalta. Lääkärejä oli valtavasti näillä leireillä ja hoitoon pääsi aina jos ilmaisi halukkuutta, täysin päinvastoin kuin Suomen jonotukseen perustuvassa terveydenhuollossa. Myös hammashoito oli erinomaisella tasolla ja elintasosta lienee kertoo jotain se, että Liittoutuneiden ryövärisotilaat takavarikoivat valtavan määrän kultahampaita asukeilta.

 

7. Älä käy suihkussa

Paitsi jos ainoa neuvo ongelmiisi on käydä suihkussa. Suihkuvedellä voisi mm. kastella puita, jotka vähentävät hiilidioksidimääriä ilmakehässä yhteyttämällä.  Mieti montako tuhatta litraa on käytetty siihen, että käyt suihkussa ja montako puuta sillä voisi pitää elossa!

 

8. Älä lisäänny

Todennäköisyyslaskennalla on helppo osoittaa, että lapsesi todennäköisesti lisää hiilidioksidipäästöjä enemmän kuin sinä! Tämä on hirveää ympäristön tuhoamista! Lisäksi lapsen joutuminen luontoon aiheuttaa mm. ongelmia virkavallan kanssa ja muuta ikävää, eikä ne edes maadu niin äkkiä kuin voisi luulla.

 

9. Kys yourselffaa itsesi

Tällä säästät jopa 100% loppuelämän ilmastojalanjäljestä! Tämä onnistuu parhaiten esim. Hollannissa, mutta true ilmastonpelastaja ei matkusta kauas vaan tekee ”kyssauksen” lopetamalla hengittämisen, jolloin viimeinen hapen itukin säästyy!

 

10. Ilmastoedelläkävijä Ted Kachinskyn elämäntyyli- ultimaattinen turboilmastonpelastajan elämä!

  1. Asu kabinissa vuorilla
  2. Elä minimalistista elämäntyyliä
  3. Kyssaile muita (jopa 100+% vähennykset verrattuna omaan hiilijalanjälkeen, nopein tapa hiilineutraaliuuteen!)
  4. Uhkaile lentoyhtiöitä, ettei kukaan uskalla käyttää lentokoneita
  5. Kirjoita tuhatsivuisia manifesteja teknologisen mailman rappiosta
  6. Naureskele lampaille, tyhmille cia-sioille ja muille illuille
  7. Vietä loppuvuotesi eläen yhteiskunnan rahoilla nauttien laajaa arvostusta ja suosiota; esim. kirjasi on julkaistu Washington Postissa ja sinusta tehdään elokuvia

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Post Navigation