Listamedia ennusti: Suomen demokratian aika on ohi!

LISTAMEDIA ENNUSTI: SUPO SYSTEMAATTISESTI sensuroi kaiken tiedon uudesta tiedustelulaista! Eduskunnan maan alla bunkkerissa tehtiin ja varmaan IAEA ja Putin osti pari kiloa plutoniumia! Kansanedustajilta vietiin puhelimet ja Supon päällikkö kertoi että nyt ei sitten hiiskuta näistä plutoniumkaupoista! Kaiken takana on supon (differentiaali) operaattorit, joiden olemassaolon Listamedia todisti alla olevalla kaavakkeella äskettäin. SUOMESSA ei ole enää demokratiaa, kolmen panssaroidun oven takana supon päällikkö sanoo mitä tehdään eduskunnalle ja nämä ILLUMINAATIN ORJAT tekevät juuri näin NÄIN SE ON!

Asiasta uutisoi ensin Ilta-Sanomat.

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Post Navigation