VERIplutoniumi

1978 TVO käynnisti ensimmäiset reaktorinsa. Heti alkuvuosistaan asti alkoi suunnattomasti ihmetyttää eräs merkittävä vaiettu yksityiskohta. Voimalaitoksien polttoainetta kuluu normaalisti 100t/v/ reaktori vauhtia, koska uraanipolttoaine on maailman ydinreaktoreissa pakko vaihtaa joka vuosi uuteen. Mutta TVO alkoi vaihdattaa polttoaineitaan alati harvemmin. Ensi vuodet malliksi muuttolatauksiin toki koko 86t/v erät/ laitos. Mutta varsin pian joka toinen vuosi, pian joka kolmas vuosi. . Lopulta TVO kertoi polttavansa uraanipolttoaineensa loppuun vain joka viides vuosi! Revisiolataavansa ainoastaan 20 % vuosittaiserästään.

Kvanttiydinfyysisesti luonnollisesti totaalisen mahdoton yhtälö! U-235 pitoisuus on uudessa polttoaineessa 3,5 % – 4,5 % luokkaa. Siitä palaa ensimmäisenä vuona pois 2/3 osa 2,5 %. Tämän lisäksi reaktorin U- 238 polttoaineesta muodostuu uutta 2 % Pu-239 polttoaineestaan. Josta palaa vuosittain pois – 1 %. Reaktorin polttoaineen massasta palaa vuodessa pois nuo yhteen laskien – 3,5 % fissiopalamiseen, mutta…! Mitä voi enää fissiohaljeta seuraavana vuona, koska Pu-239 tuotanto on sama 2 % vuodesta toiseen!? On t ä y s i n mahdotonta väittää, että 1 % plutoniumpoltto tuottaisi alkuunkaan saman energian määrän kuin alkuvuoden 3,5 % uraanipoltto 1 % plutoniumeineen! — Arctic sea niminen suomalais, pietarsaarelainen, venäläisalus tuli julkisuuteen parisen vuotta sitten (2009) kun sen ydinmateriaalilastia kaapattiin ja katosi mystisesti myöhemmin. Kukaan vaan ei oikein kertonut m i s t ä sen vuodesta toiseen Loviisasta, Olkiluodosta ja pitkin Euroopan rannikon ydinvoimaloista kokoamat hämmentävät ydinjätteet saatiin alukseen? Laivassa oli monta outoutta. Se esim. kulki vain 7-9 solmua. Kun normaalisti sen kokoisen laivan pitäisi kulkea 16- 17 solmua? Aluksen alla oli jotain sellaista jarruttavaa erikoisesti varastoitua ”sukellusvenevarastoa” joka säteili sisältöineen tappavasti. Mutta ennen kaikkea oli hengenvaarallisena pakko pitää merivedessä irti miehistöstä myös. Kuulema 4m vettä ydinjätteen ja miehistön väliin oli minimissään saatava. Ydinjätettä pohjabulpissaan siis mitä muutakaan. 3,6miljardia/ t maksavaa suomalaista ydinjätekaupan kamaa! Alus risteili Pietari, TVO, Ranska le Havre, Englanti Sellafield, Etelä- Afrikka, Israel, Arabian maat, (Pohjois- Korea, Pakistan) väleillä vuosikaudet. — TVO kertoo säilyttävänsä ydinjätteitään 40 vuotta vesialtaissaan. Toisaalta parhaimman ydinaseen Pu239 pitoisuus pysyy uraanijätteessä vain 3-5 vuotta. Jonka jälkeen tuo Pu-239, 1 % pitoisuus alkaa huolestuttavan nopeasti laskea romuttuen spontaanisti. TVO:n ydinvoimaloista plutoniumasetehtaisiin pitkin Lähi-idän maksavien asiakkaitten listallaan laatu laskee plutoniumin verirahamarkkinoita ajatellen. Nyt kuuluu keskeinen kysymys. Miten TVO junailee 4kpl reaktorin OL-1 , OL-2 ja Lo-1, Lo- 2 laitoksista vuosittain saatavan 2,5 tonnin verisen uraanikaupustelun niin ettei kuljetuksia huomata?

Miten kuljettaa uraanitonnistonsa vuodesta toiseen maksukykyisille ydinase- asiakkailleen Lähi-itään? Varsinkin kun ydinjätettä pitää jäädä Olkiluotoon lumeeksi Suomen SAINT himoamat ainakin 20 % myös TVO:n KPA varastoihin. Ettei katoavia uraanitonnistoja aleta ihmetellä liikaa julkisuuteen? Tässä tarvitaan uskalluksen kivijalka STUK lahtari Laaksosen kaltaista venäläiskontaktin veriplutoniumkaupan ammattimaiset rikolliset. Voitelemaan niin IAEA, poliisit, armeija, poliitikot, hallinto, GTK kuin venäläiset, kuin Lähi-idän ostajat! Koko hurmeisen plutoniumkaupan mustanrahan bisneksen vuotuisen 8 miljardin anastajaosakkaat! ———

PUREudutaan yksityiskohtiin

Suomen koko verisen plutoniumkaupan perusta, kivijalka lepää Mauno Koiviston ja Arevan Ranskan edustajan F. Mitterrandin 1986 solmittuun valtioliittosopimuksiin ja EU:hun liittymisemme perusteisiin. Sovittiin, että TVO saa välittää Posivan avulla OL-1, -2 ja Lo-1, -2 laitoksien tuottamaan 2* 86t+ 2* 37,4t = 246 800kg/v eriä. Joista TVO varastoi kosmeettiseen julkisuuteen KPA ydinjätevarastoonsa salaisen sopimuksen mukaan Suomen armeijan lisätarpeisiin – 20 % = 49,36t/ v. Näin ollen venäläissuomalaiseen verisen ydinjätteen plutoniumkaupan volyymin nykyreaktoreilla toimitellaan 200 000kg/ v peruskauppa.

Tämä koko shoppailu pitää sisällään koko Suomen virkamiesportaitten, politikkojen, Koiviston, sisäministeriön, poliisien, armeijan ja erinäisten paikallishallintojen saamat massiiviset lahjusvolyymit. Ostajamaista lähinnä Israel, Saudiarabia, Arabiemiraatit, Kuwaitit maksavat Mauno Koiviston vaateet 3,6miljardin perusmaksut j o k a i s e s t a ostajamaihin ohi valtioiden ja IAEA:n kirjanpitojen toimitettuun plutoniumasetonniinsa! Nätti summa varsinkin tuollainen 7,2miljardin ulkomaalaisvolyymi kaupassa vetää korruptiosummana vertoja suurempiin ”hiloeriin” tottuneitten suut vehnäselle.

Suomen armeijan TVO:n KPA ydinjätevarastossa nyt olevat 1 200 000kg ydinjätteet. Puhtaana plutoniumina laskien arvo liikkuu mustassa ”katukaupassa” päälle huikean 43,2miljardin lisäpotentiaalit. Suomi on tehnyt Pu- 239 kauppojaan aggressiivisella maksimivolyymeillaan Lähi- itään nämä yli 26 vuotta. Tuotto ja ohi kirjanpidon mennyt 100 % puhtaan plutoniumin laivaus, erityisesti  Arctis sean kaltaisilla venäläisaluksilla on tältä ajalta luokkaa 52 tonnia= . Rahaa, nimenomaan kaupustelun rahatuottona on korruptoitu osakkaitaan muhkealla 3,6miljardia/t* 52t= 187,2miljardilla.

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Post Navigation