MARS SÄTEILYSTERILISOIDAAN!

Tämän Marssin luotaimen Curiositeetin sisällä on näkemällä tappavat koko palaneetan tuhoamaan sunnnitellut Pu- 239 lastinsa. Kone jos mahdoillista onkin vieläkin suurempi tuhon tuoja kun jos USA olisi tehnyt suoran ydiniskun Marssiin! Täysin järjettömän hankkeen tarkoitus on selkeimmin säteilysterilisoida KOKO Marssin kaasukehästä kaikki edes t e o r i a s s a hengissä sielä olevat elämän IDUTKIN! NYT tuon tappajaterminaattorin on vain tarkoitus säteilytuhota ++..ionisoivalla kanavasäteilypäästöillään kulkiessaan lopullisen varmasti KAIKKI! . .

En todella ymmärrä miksi USA haluaa tappaa JO toisenkin planeetan Maan lisäksi juuri säteilyin. Ilmeisesti planeetta voidaan näin muuntaa sellaiseksi ettei sinne elämä voi edes yrittää sinne pitkiin aikoihin täältä Maapallolta! . . Jos Milko näkee salajuonia. Niin minä näen tässä kyllä kokonaisten planeettajärjestelmien systemaattista tuhoamista POIS elämän edellytysalueeltaan. USA ON sairas valtio ja tekee siis näitä groteskeja temppujaan kaikialle minne vaan yltää, o k s e t t a v a a !.

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Post Navigation