1908 TUNGUSKA tunguska tunguska

1908 Räjähti venäjän Siperian päällä aivan uskomattoman raju räjähdys. Valitut- palat 1978 kertoo aiheesta lisämateriaalia:”Tunguskaan tunkeutui kiiltävän kirkas objekti japanin suunnasta. Tultuaan tunguskan tasolle se räjähti uskomattoman rajulla 65 megatonnin TNT räjähdystehollaan. Arvo ylittää tuhovoimallaan maailman suurimmankin vetypommin, venäläisten Tshar Bombajan noin 50miljoonan TNT tehon! jolloin maapallon tuhoutumisen todennäköisyys oli 22% luokkaa. Joten tunguskan paljon isomnmassa räjähdyksessä oli Maailmamme tuho todella liki.

Tunguskan räjähdyksen luonnetta on kauan tutkittu. Paikalta löytyneen täysin tuhoutuneen alueen säde on 65kmn. Kun Hiroshimassa se oli 1,5km luokkaa. On esitetty väitteitä siitä, että Tunguskaan osui meteoriitti tai jopa avaruusalus. Mitään vahvistusta moisille EI kuitenkaan ole löydetty. Ei minkäänlaisia aluksen kappaleita saati meteorin paloja tai edes kraateria. Jotain paljastavaa sentään on löydetty. Nimittäin rajusti U-237 isotooppia! Tätä muodostuu kun yleisin ydinvoimaan liitetty U-238 tuottaa protonin elektroniosumasta neutroniksi muuttavalla ”augerreaktioita tapahtuu”.

Mitä ja missä sitten tällaisia reaktioita senaikuisessa maailmassa tehtiin? Tesla ja Westinghause olivat silloin jo alkuun 13 vuotta kjokeilleet nykyisen YDINVOIMAN toiminnalle keskseisen teslabimi oskilaattoriensa rajoja. Oli selvää, ettei vastaavia kokeita tehnyt kukaan muu kuij USA:ssa silloin tehtiin. Tesla halusi kokeilla kuinka r a j u k s i voitiin ajattaa 100km korkea ydinvoimalan päällä oleva 1 000km3 kokoinen plasmapyloni, joka kokosi HADRONKASKADEITA reaktorien uraanipolttoon. Jotta Westinghausen reaktorien toiminnan rajoja vpoitaisiin selvitellä. päätettiin koeolosuhteet vetää äärimmäisen kriittisiin massoihin.

Teslan ja Westinghausen kokeessa alkoi ilmetä todella hälyttäviä arvoja. Teslabimin pysäyttäminen oli osoittautunut likimain mahdottomaksi. Mutta 1908 USA laboratoriossa alkoivat uraanin halkeamisissa muodostuneet neutronimassat hakeutua yhä tiiviimnpiin vorteksmunkkirinkilän muotoon. Teslan bimibyloni alkoi pusertua yhteen kriittiseksi massaksi. Koe oli hengenvaarallisena pakko keskeyttää. Kerrotaan, että teslan koetornista irti kuroutunut suunnattoman tuhoisa kesium 137 malmia poilttavasta muodostelmasta kasautunut plasmapallo ehti pyöriä kolmatta vuorokautta ionosfääreissä ja yläilmnakehän suihkuvirtauksissa. Räjähdysalueella nähtiin mm. Hiroshimasra tuttua salattua mustaa sadetta. Säteilylämmön selviä merkkejä sanoo venäläinen tutkija Astabovitch.

Tesla oli kauhuissaan siitä, että vapautetut ydinreaktorivoimat lopulta räjäyttävät koko Maapallon täystuhoonsa. Tunguskan päällä viimein räjähtäessään tuskin kukaan aikalaisista ymmärsi mikä räjähti. Vasta 1978 Valitut- palat päästivätsalaisuuden verhousta auki. Mutta tästäkinpiti kulua vielä neljättäkymmenettä vuotta. Ennenkuin tämä maailmanlopun räjähdyksen dataa alettiin ymmärtää sen oikeissa mittasuhteissa. 30 Miljonan kilotonnin 1 500 Hiroshiman superräjähdyksen shokkiaallot kiersivät Maapallon 2,5 kertaa. USA:n päästyä tapahtuman vaaroista kunniolla selville. Tehtiin kuten FukushimanKIN ydintäystuhon kohdalla. CIA julisti k a i k k i keskeiset Teslan tiedostot salaisiksi.

 

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Post Navigation