Turussa poliisioperaatio- Suomessa jihadisteja sekä juutalaisten eliittiliiga?

13.1.2015 By:RV

turku

Mitä on tapahtunut?


Turussa on käynnistynyt poliisioperaatio. Koulukatu 17:ssä on eristetty  rakennus poliisinauhoilla. [lähde]  Tämä olisi yleensä keski-ikäinen mies, joka on humalassa ja omaa  aseluvan, mutta ei tällä kertaa. Nyt on ilmeisesti kuollut henkilö.

Satiirilehti Charlie Hebdoon iskeneet terroriepäillyt ryöstivät liikkeen pakomatkallaan torstaina. Näin ilmenee näistä Daily Mailin julkaisemista kuvista. Epäillyt eivät peitelleet kasvojaan ja erityisen tilanteesta tekee myös aseena käytetty sinko. Ryöstösaaliiksi tuli mitä luultavimmin ruokaa sekä polttoainetta.

 

Miksi tämä liittyy Turun tilanteeseen ja miksi olemme huolissaan?

 

Koska Listamedian it-analyytikko Linus Dotcomin on tehnyt tutkimuksen ja skaalannut .jpg kuvia CSI- tyyliin ammattimaisella MS-Paintilla ja todennut, että kyseessä oleva paikka on todennäköisesti huoltoasema.

 

huoltoasema

Kuvassa saattaa ilmetä lieviä muutoksia skaalaustekniikasta johtuen. Lisäksi kuva on .png- muodossa toimitttajan sähläämisen takia. Alkuperäinen on .jpg- muodossa.

 

Etkö vieläkään ymmärrä?

 

kartta

Kuva: Google maps 2015

 

Koulukadulla on myös huoltoasema, ABC Koulukatu Turku. Jihadistit ovat mitä todennäköisimmin paenneet Ranskasta Suomeen, joka on tunnettu monista ryöstettävistä huoltoasemaketjuistaan, kuten ABC, St1, Shell ja Teboil, joita on jo pitkään rikastuttanut kahden euron kahvi sekä ylihinnoitellut elintarvikkeet. Turun kaupunki valikoitui kohteeksi satamakaupunkina. Kaikki oli suunniteltu valmiiksi. Kukaan ei tajuaisi pienen ABC-aseman raidaamista. Mutta toisin kävi. Poliisi ei ole kertonut kaikkea mitä Turussa on meneillään. Jihadistit pysäytettiin ennen kuin he saapuivat ABC-asemalle. Tämä viittaa ultrasalaiseen poliisioperaatioon.

Vaikka Poliisi selittäisi operaation jollain muulla tavalla, se ei poista mahdollisuutta salajuoneen, jolla kiristetään Ranskan valtiolta rahaa. Tämä on todennäköisesti suomenjuutalaisten salaliitto. Palestiinakysymys on vaivannut suomenjuutalaisia jo pitkän aikaa ja sen lisäksi ahne juutalainen tekee mitä tahansa rahan takia, joka selittäisi motiivin Ranskan kiristämiseen. Jihadistien paikallaolo sai juutalaiseliitin heräämään. Listamedia ei tällä hetkellä tiedä, kuinka suurin osa Suomen hallinnosta kuuluu tähän juutalaisten eliittiligaan.

Tosin saattaahan Listamedia kerrankin olla väärässäkin.

081026-N-9758L-096

Listamedia on julkaissut uutisen tapaukseen liittyen aikaisemminkin.

 

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Kommentit

  1. […] Lisäksi samoihin aikoihin tapahtui piiritystilanne Turussa, josta Listamedia uutisoi. […]

Post Navigation