Jouluaattoon vain kaksi päivää! Listamedia listaa keuneimpia joululauluja!

BY:JK

Lapset iloisesti työstävät töitään

Listamedian toimitus päätti joulun odotuksen kunniaksi tehdä joka päivä (tai niin kauan kuin muistaa) listaa kauneimmista joululauluista. Julkaisemme joka päivä (tai niin kauan kuin muistamme) yhden kappaleen, jolla voit nostattaa joulumieltä!

Yhdeksäs jouluinen kappale

Listamedian listaus tiimi erikoistui listaamaan tämän päiväisen kappaleen, joka päätyi listalle Listamediaan.

Listamedian toimitus päättikin muistaa joulun uskonnollista puolta, ja siten tämän päivän kappale onkin uskonnollinen. Kappaleen esittäjä on Burzum, ja kappale onkin jokaisen uskovaisen suosikki ”Jesu Død”.

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Post Navigation