Jouluaattoon vain yhdeksän päivää! Listamedia listaa kauneimpia joululauluja!

BY:JK

Kuvassa lisää lapsityövoimaa

Listamedian toimitus päätti joulun odotuksen kunniaksi tehdä joka päivä (tai niin kauan kuin muistaa) listaa kauneimmista joululauluista. Julkaisemme joka päivä (tai niin kauan kuin muistamme) yhden kappaleen, jolla voit nostattaa joulumieltä!

Toinen joulunajanodotuksen kappale

Joulua odotetaan kuvassa

Media of Lista listasi toisena listaan lisättäväksi kappaleekseen seuraavan, listalle päätyvän median kautta, media, media, media, media, media, media, media, media, media (swag), media (swag), media (swag), media (Motherfucking digidi Lista), media (Motherfucking digidi Lista), media.

Kappale on ah-niin-iki-ihana The Velvet Undergroundin ”After hours”. Kappaleen iloinen rytmi siivittää kuulijansa kohti joulua, ja tapaamaan ystäviä ja perhettä. Kappale kertookin iloiseen sävyyn edellä mainituista teemoista.

 

Muistakaa lapset, avantoon ei saa hukkua, jos siitä ei makseta.

 

”Jo hiljenee vuoden askareet
ja aherrus syksyn työn.
Ota sydämees hetket talviset
ja rauha jouluyön. ”

Irma Koskinen

 

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Post Navigation