Listamedian tutkija: MAAPALLON MAKEA VESI KIEHUU POIS OLKILUODON TAKIA!

13.12.2017 By: RV

Kuvassa tyypillinen Listamedian tutkija luonnollisessa habitaatissaan.

 

Listamedian tutkimusosasto on tehnyt paljon hyvää työtä tutkien sitä, aiheuttaako Olkiluodon ydinvoimala ongelmia ja jos, niin minkälaisia. Tutkimus jäi hieman kesken apurahojen valuessa Syyriaan, mutta julkaisemme sen silti sen sisältämien faktojen takia, jotka ovat pöyristyttäviä. Tutkimuksen nojalla Suomen poliisilaitos systemaattisesti tuhoaa kaikki todisteet siitä, että Olkiluoto, kuten mikä tahansa muu ydinvoimala, aiheuttaa makean veden haihtumista, joka johtaa lämpökuolemaan. Tutkimus on luettavissa alta kuvaformaatissa (lue lisää) ja pdf:n voi lukea painamalla tästä. Suosittelen pdf-muotoa vahvasti, nettiversiossa sommittelu on sinne päin ja laatu huonompi. Arto Laurilta on kysytty kommentteja asiaan liittyen.

 

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Post Navigation