NÄKÖKULMA: Suomi, helvetillinen maa.

Suomi on helvetillinen maa. Suomessa vannotaan materian perään ja kielletään tunne. Jeesuksen sanoma on ohitettu aikoja sitten. Jo Apostoli Paavali vääristi aikoinaan Jeesuksen sanoman ja oli se väärä profeetta, josta Jeesus puhueillaan varoitti. Tämä helvetillinen elämä on johtanut tietenkin siihen, että sielun(tunteen) olemassaolo kielletään ja siksi vannotaan vain materian perään, eli puhutaan vain työstä ja muusta aineellisista seikoista. On unohdettu Jeesuksen sanoma ja siten kuljetaan kohti helvettiä. Helvetilliseen elämään kuuluvat tietenkin Saatanat hyvin vahvasti ja siksi heitä onkin alettu palvomaan, tai oikeamminkin on palvottu jo kauan aikaa. Maa halutaan antaa Saatanoille ja heidän valtaansa ei saa kyseenalaistaa. Kaikki tälläinen mielletään heti vihapuheeksi ja siitä seuraa rangaistus. Elämme siis jonkinlaisessa helvetillisessä diktatuurissa, jossa Saatanat hallitsevat.
http://blokiarvostelut.blogspot.com/2015/01/pyhitetty-mielisairaus.html

Paavalin kirje roomalaisille;
4:7 Autuaita ne, joiden pahat teot on annettu anteeksi ja joiden synnit on pyyhitty pois.
4:13 Ei Jumala sen vuoksi luvannut Abrahamille ja hänen jälkeläisilleen koko maailmaa perinnöksi, että Abraham noudatti lakia, vaan siksi, että Abraham katsottiin vanhurskaaksi, kun hän uskoi.
8:31 Mitä voimme tästä päätellä? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?
8:32 Kun hän ei säästänyt omaa Poikaansakaan vaan antoi hänet kuolemaan kaikkien meidän puolestamme, kuinka hän ei lahjoittaisi Poikansa mukana meille kaikkea muutakin?
8:33 Kuka voi syyttää Jumalan valittuja? Jumala — mutta hän julistaa vanhurskaaksi!
8:34 Kuka voi tuomita kadotukseen? Kristus — mutta hän on kuollut meidän tähtemme, ja enemmänkin: hänet on herätetty kuolleista, hän istuu Jumalan oikealla puolella ja rukoilee meidän puolestamme!
15:15 Silti olen kirjoittanut teille paikoitellen rohkeastikin muistuttaakseni teitä eräistä asioista. Olen tehnyt näin, koska Jumala on armossaan kutsunut minut
15:16 Kristuksen Jeesuksen palvelijaksi kansojen keskuuteen, toimittamaan Jumalan evankeliumin pyhää pappispalvelua, jotta maailman kansoista tulisi Jumalalle mieluinen, Pyhän Hengen pyhittämä uhri.
http://www.kolumbus.fi/gematria/ep13_polttouhri.htm

Taiteessakin tämä esiintyy siten, että taiteessa ei ole enää tunnetta, vaan taide on sanoja. Ennen tauluissa esiintyi tunne ja ne kuvasivat sellaisia hetkiä, jotka kannatti ikuistaa silloisten suurien taiteilijoiden kuvaamina. Nykytaide on roskaa, joka perustuu vain sanoihin ja uskonnolla taitaa olla tämän asian kanssa tekemistä. Koska Saatana hallitsee Suomea, niin tietenkin Helsinkiin, Suomen pääkaupunkiin, pystytetään siksi pytinkin Saatanalle. Guggenheim, joka on väriltään tietenkin musta ja siten kuvaa varsin hyvin keiden palvontaan on rakennus valjastettu. Saatanalle pystytetyssä pytingissä, palvotaan tietenkin saatanallista taidetta, jolla tuodaan saatanalliset sanomat esille.
Evankeliumi Johanneksen mukaan;
1:1 Alussa oli Sana. Sana oli Jumalan luona, ja Sana oli Jumala.
1:2 Jo alussa Sana oli Jumalan luona.
1:3 Kaikki syntyi Sanan voimalla. Mikään, mikä on syntynyt, ei ole syntynyt ilman häntä.

Homous ja kaiken muunkin sairaalloisuuden suosiminen on tullut jopa niin hyväksyttyväksi, ettei niistä voida enää keskustella. Saatana, tai oikeamminkin saatanat ovat vaikuttaneet niin voimakkaasti Suomessa, että jopa sukupuolet halutaan kieltää, koska saatanoiden mukaan ei ole olemassa kuin yksi, kahta ei voi olla. Rotujen kieltäminen on ollut muodissa jo kauan aikaa sitten, koska saatanoiden mukaan ei ole olemassa kuin yksi rotu ja se on tietenkin Saatana(saatanat) itse, muut ovat muuttuneet toisennäköisiksi, koska ovat luopuneet uskomasta Saatanaan. Tälläisia uskontoja on toki olemassa, joissa Saatana on Jumala. Muiden täytyy hävitä, sillä maan pitää jäädä Saatanalle(Saatanoille).
http://torikahvila.keskustelu.info/viewtopic.php?f=5&t=2345

Ruumiillisuutta palvova saatanallinen yhteiskunta, ei henkisyyttä tunnusta. Siksi kaikki on nykykommunismin mukaan geeneistä kiinni, jopa ajatuksetkin, koska aine ja ajatus on tämän uskonnon mukaan samaa, eli yhtä. Homous johtuu muka geeneistä, samoin kuten bulimia, anorexia yms…henkiset sairaudet. Tämän saatanallisen yhteiskunnan sanoma taitaa olla samanlainen kuin Intian arjalaisten hindulaisuuden, eli mitä rotua olet, sitä olet. Se merkitsee tietenkin sitä, että ne arjalaiset joita Adolf Hitler ihaili, ovat Jumalia. Näin on Apostoli Paavalin perustamassa kristinuskossakin, tuon väärän profeetan josta Jeesus varoitti. Siten saatanat ovat tietenkin rangaistuksien ulottumissa ja hallitsevat. Sillä eihän Jumala voi tehdä väärin ja Jumalan teot ovat aina tietenkin oikeita ja niitä ei saa arvostella, Jumala joka on oikeastaan nykykristillisyydessä Saatana.
Evankeliumi Johanneksen mukaan;
8:44 Te olette lähtöisin Saatanasta. Hän on teidän isänne, ja hänen halunsa te tahdotte tyydyttää. Saatana on ollut murhaaja alusta asti. Hän on kaukana totuudesta, se on hänelle vieras. Kun hän valehtelee, hän todella puhuu omiaan, sillä hän on valehtelija ja valheen isä.
10:34Jeesus vastasi: ”Eikö teidän laissanne sanota: ’Minä sanoin: te olette jumalia.’?
10:35 Niitä, jotka saivat Jumalan ilmoituksen, sanotaan siis jumaliksi, eikä pyhiä kirjoituksia voi tehdä tyhjäksi.
Jae 10:35 on lisätty jälkikäteen ja näin on tehty Saatanasta Jumala. Oikeastaan jakeen kuuluisi olla näin: 10:35 Jeesuksen mukaan juutalaiset luulevat olevansa Jumalia, vaikka he ovat Saatanoita.

Post Navigation