Tiesitkö? Tämä merkittävä keksintö onkin suomalainen!

12.12.2017 By: TT

 

 

Tiesitkö että tämän merkittävän keksinnön eli talouspaperirullatelineen on keksinyt suomalainen Lempäälässä asusteleva youtubelegenda Mikael Kosola eli Niilo22. Mestari paljasti salaisuutensa 9.12.2017 julkaisemallaan videolla ”Iltaa VUOON!” voit katsoa mestarin suuren paljastuksen tästä: https://www.youtube.com/watch?v=mGjrAb6GHKE

Onko tämä kaikkien aikojen suurin keksintö mitä Suomessa on koskaan keksitty? Listamedian asiantuntijat povaavat herra Kosolalle jo Nobelin palkintoa. Jokatapauksessa Mikael Niilo Kosola nosti jälleen Suomen hetkeksi maailman tietoisuuteen.

 

Mestari lähetti Listamedialle terveiset. Tunnelmat olivat Lemnöölessä kuulemma ”tää on hyvä joo tää on hyvä 5/tunnelmat tässäja, tämmöstä”

Post Navigation