Ensimmäiset laukaukset ammuttu! Helsinki kaaoksessa!

BY:JK

Kuvassa mielenosoittajia Helsingissä.

Suomi saavutti viimein suuren virstanpylvään, saaden vihdoin ja viimein olla itsenäinen sadan vuoden ajan, sen jälkeen kun se oli kuulunut johonkin toiseen valtioon.

Tätä juhlitaankin eripuolilla Suomea niin paraatien kuin kunnianosoitusten muodossa. Silti juhlintaa tunnutaan ohjaavan tarpeettomille raiteille. Suomi juhliikin samoissa tunnelmissa, kuin sata vuotta sitten. Koko Helsinki on jo kaaoksessa, mikä on häpeällistä koko isänmaallemme. Ilmapiiri ja tapahtumat muistuttavatkin erehdyttävästi SUomen alkuaikoja. Tarvitaan vain yleislakko, ja maa on valmiina sisällissotaan.

Ensimmäiset laukaukset jo ammuttu

Helsingissä ammuttiin tänään jo ensimmäiset laukaukset. Iltasanomien antaman raportin mukaan, käytetty ase ei ollut tavanomainen, joita mielenosoittajat ovat tottuneet käyttämään. Normaalisti Antifan mielenilmaisijat ovat tottuneet käyttämään niin kiviä, keppejä kuin raketteja niin naisia, miehiä kuin lapsia vastaan. Tämän takia tapahtuma olikin erityisen normaalista poikkeava.

 

Toimittaja haavoittui

Itsenäisyyspäivän radikaalien riehumiset tavoittivat myös valitettavasti Listamedian toimituksen. Eräs tähtitoimittajistamme haavoittui tapahtumien seurauksesta. Toimittaja oli valmistamassa itselleen eväsleipiä (omakustanteinen), kun yllättäen häneen osui.

”Verta tuli, tuli tuli. Haavoituin juurikin siihen vittumaiseen kohtaan, etusormen ja kynnenviereen, vasempaan käteen”, toimittajamme kommentoi.

”Verta tuli, tuli tuli. Haavoituin juurikin siihen vittumaiseen kohtaan, etusormen ja kynnenviereen, vasempaan käteen”

Tuntematon toimittaja, Ökand rapportör

Listamedian toimittaja haavoittui sahalaitaisen, Tobias Wandrupin ja Erik ThorØ Lauridsenin suunnitteleman Fiskars Avanti -mallisen aseen seurauksesta.

Kuvassa toimittajamme haavoittuneena.

 

Listamedia toivoittaa hyvää itsenäisyyspäivää, ja toivoo, ettei tappelut yllä kapinaan asti. Jos ilmaisut yltyvät tappeluiksi, toivomme, että tekisitte edes videoita kyseisistä kahinoista, ja laittaisitte videon taustalle soimaan black metal -musiikkia.

 

Listamedia jää kaipaamaan toimittajamme sormea. Rauha hänen sielulleen.

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Kommentit

  1. […] huolimatta alkaneesta sisällissodasta Listamedian toimittajrekry on avoinna 24/7 ja etsimme toimittajia jatkuvalla haulla. Mikäli […]

Post Navigation