Ihminen, haluatko töitä? Hae töihin Listamediaan!

BY: Listamedian toimitus

Listamedian toimitus hakee tiimiinsä uusia osaavia toimittajia! Lue vaatimukset ja hakemus alta!

Oletko luonteeltasi utelias ja tiedonjanoinen ihminen, ja sinua kiinnostavat erityisesti viihdemaailman värikkäät tapahtumat?

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi Suomen ammattitaitoisinta viihdetoimitusta kehittymään tulevaisuuden huipputoimittajaksi. Monet Listamediassa kesätoimittajina aloittaneet ovat nykyään toimittajaässinä ja muissa journalistisissa tehtävissä niin meillä Listamediassa kuin muissa mediataloissa.

Menestyäksesi toimittajana sinun tulee kyetä tuottamaan hyvien juttuideoiden lisäksi melko valmista tekstiä. Toki sparrailemme sinut alkuun ja tuemme sinua koko elämäsi ajan.

Et pelkää esiintyä kamerankaan edessä ja lähestyt haastateltavia rohkeasti aiheesta riippumatta.

Yksikään työpäiväsi ei tule olemaan tylsä tai samanlainen. Listamedian toimittajan paikka antaa vahvoja edellytyksiä kehittyä toimittajaksi vaativissa olosuhteissa. Listamedian toimittajuutta arvostetaan ja saat valmiudet toimia monissa eri tilanteissa.

3-vuotiaan Listamedian sivustolla on ollut noin 10 000 viikoittaista lukijaa. Voimakkaasti kasvava listamedia.com tavoittaa noin 10 000 eri viikkokävijää.

Listamedialaisena saat myös hyvät ja kattavat henkilöstöedut. Etuihimme kuuluu mm. kattava työterveyshuolto (omakustanteinen), lounasetu (omakustanteinen), urheiluraha (omakustanteinen), viikoittainen treeni työkaverien kanssa (omakustanteinen), aktiivinen työyhteisön virkistystoiminta (omakustanteinen) sekä aamupuuro (omakustanteinen). Viihtyisät työtilamme sijaitsevat Suur-Savon hienossa miljöössä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Hakuaika tehtävään ei päädy. Tehtävissä on jatkuvahaku. Huomioithan, että aloitamme rekrytointiprosessin välittömästi, joten kannattaa toimia nopeasti!

Lisätietoja tehtävistä antaa päätoimittaja sähköpostitse (dictator@listamedia.com),kaikkina ajankohtina tai toimituksemme Suomesta että Japanista sähköpostilla (toimitus@listamedia.com) (japan@listamedia.com).

 

Vaatimukset

Listamedia vaatii seuraavat pätevyydet toimittajakandidaateilta:

1. Suomen kansalaisuus
2. 18 vuoden ikä
3. Normaalit sosiaaliset taidot, kyky työskennellä ryhmässä
4. Kyky tuottaa laadukasta tekstiä
5. Riittävät taidot WordPress-ohjelmistosta (tulee töitä tehdessä)
6. Oman auton käyttömahdollisuus
7. Vähintään vuosi työkokemusta miltä tahansa lähialalta
8. Normaali näkö, ilman laseja vähintään 0,8
9. Ei väri- tai mediasokeutta, erinomainen medialukutaito
10. On saavuttanut vähintään 20 vuoden iän
11. Hyvät taidot seuraavista ohjelmista: MS paint, MS word, MS excel
12. Osaa muokata tarvittaessa Rihannasta alastonkuvia (millä tahansa kuvankäsittelyohjelmalla)
13. IW-luokka vähintään kaasuhitsauksesta
14. SA-reservissä vähintään Vänrikin (2nd Liutenaunt) arvo
15. Työkokemusta vähintään 5v media-alalta
16. Yksi tai molemmat seuraavista kehittyneistä sosiaalisista taidoista: (F20 Skitsofrenia) ja/tai (F84.5 Aspergerin oireyhtymä)
17. Lääkärin tai vastaava kiropraktikon/alkemistin koulutus hätätilanteita varten (Kouvolan ydinsuojabunkkeriin ei mahdu ambulanssi)
18. On suorittanut vähintään Navy-Seal koulutuksen BUD-vaiheen (mielellään entinen Delta-Forcen jäsen)
19. Kykenee koodaamaan c++ koodilla kolmiulotteisen pelimoottorin normaalin työpäivän puitteissa johtajien iloksi
20. Alaan soveltuva koulutus (Suomalaisessa yliopistossa suoritettu mediatieteen/journalistiikan mikälie maisteri jne tai vastaava ulkomailla suoritettu vähintään viisivuotinen koulutus)
21. Erikoistumisalueeseen (kategoriaan), josta tulee kirjoittamaan liittyvä tohtoritason koulutus (esim. julkaistu ja hyväksytty Ydinfysiikan väitöskirja) tai vastaavat tiedot
22. Tarvittaessa kykenee keittämään johtajatoimittajille hyvää kahvia
23. Vartin kahviatauon aikana pyydettäessä kykenee esittämään yleisen ratkaisun Navier-Stokesin osittaisdifferentiaaliyhtälöille ulkomuistista kolmiulotteisessa avaruudessa suullisesti ja symbolisesti (käyttämättä yleisiä kielitieteellisiä ns ”sanoja” tekstissä)

24. Osaa todistetusti tehdä kala-animaatioita sekä 3d-mallinnoksen ruuvimeisselistä

 

Toimitus voi myös hieman joustaa erittäin harvoissa eritystapauksissa edellä mainituista, jos kandidaatti:
1. omistaa sähköpostin
2. osaa käyttää WordPressiä jotenkin tai oikeestaan senkin oppii
Nämä kaksi kohtaa täyttämällä voitkin jo ottaa yhteyttä toimitus@listamedia.com

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Post Navigation