Listamedia todistaa- maa ei ole pallo!

 

Mediassa on liikkunut vahvoja huhuja vaikutusvaltaisilta tahoilta, jotka kertovat, että maa ei ehkä olekkaan pallo, joista myös Listamedia uutisoi. Kuten yleensä, Listamedia, toisin kuin muut mediat, teki tutkimusta. Tutkinnanjohtaja mobilisoi kaikki tutkimusyksiköt heti kohun jälkeen ja valtasi Listamedian tuhannet serverit laskemaan palloaksioomalle mahdollisia tuloksia. Listamedian tutkijatiimi lukittiin n. kahdeksi viikoksi Kouvolan ydinsuojabunkkeriin kirjoittamaan todistusaineisto sille, että maapallo ei ole pallo. Lopullinen todistus kuitenkin saatiin erikoisesta lähteestä.

Huomionarvoista tässä analyysissä on, että sen on kirjoittanut Listamedian tutkija Pregori Kerelman lautasliinalle omalla verellään varttitunnissa tunteja kestäneen vesikidutuksen jälkeen. Kerelmanilla ei ole minkäänasteista ymmärrystä astronomiasta, astrologiasta, horoskoopeista, alkeishiukkasista tai fysiikasta yleensä, mutta pidämme sitä vain etuna, koska Listamedian tukimus ei rajoita itseään turhaan reaalimailmaan.

Kerelman napattiin viime kesänä Flow- festivaaleilta, koska Listamedian päätutkijan johtama Gestapo-osasto luuli festareilla olevan tekemistä Riccin Flown kanssa. Listamedia myös kaappasi väärän henkilön, koska Pregorilla ei ole mitään tekemistä topologiajumalaan Grigori Perelmaniin.

Tutkimuksen lopputulema on, että maa ei ole pallo. Tai ehkä matemaattista palloa ei ole reaalimailmassa? Itse sanoisin, että maa on pallo sinä päivänä kun Katalonia on itsenäinen Espanjasta ja reality-tv-tähti on vapaan mailman johtaja. Tutkimuksen lähteet ovat Buzzfeed ja elämä.

Tutkimuksen piinapenkki-tikkukynsi-pelkäätköisäästaiäitiäs-osiossa kävi ilmi, että Pregori on myös tunnettu näyttelijä, joka esittää pääosaa Venäläisessä elokuvassa Ryhmät ja Homotopia Teoria, jonka traileri julkaistiin äskettäin:

Päätoimittajamme kommentoi kriisiä

Kuvituskuva. Ei liity tapaukseen.

Listamedian päätoimittajalta kysyttiin kommenttia ja hän kertoi adressissaan lähes kaoottisista tunnelmistaan maailman toisella puolen:

”voi perkele minä putoan”

”apua olen melkein maanlaidalla”

”lähettäkää apua”

”australia vajosi jo”

”ba ba da du da ba ba ba duuda da ba”

”log log log log log log log log log log log log log ln…”

 

Viimeisimmän lausunnon jälkeen emme ole saaneet häneen enää yhteyttä edes radiolla.

 

Tutkinnanjohtajan arvio

Kuvituskuva. Ei liity tapaukseen.

Tutkinnanjohtaja arvioi tutkimusten etenemistä näin viitaten laajaan tiimiinsä:

 

”Tutkimme paljon ja tarkoitan paljon. Kukaan ei tuki niin paljon kuin me. Kuuntele, omistan Listamedian tutkijatiimin, kauniin tutkijatiimin. Se on paras tiimi! Jos maa olisi pallo, usko pois, tietäisin sen!”

 

”Meillä on parhaat sanat, meillä on parhaat.”

 

”Terriifinen tutkimus. Todella terriifinen. Paras tutkimus. Trementtinen tutkimus. Meillä on parhaat.”

 

”Puhun siitä (tutkimuksesta), ei se ole ollut helppoa minulle. Aloitin Kouvolassa, minun isä antoi pieni laina miljoonan dollarin.”

 

”Yhdessä, me tulemme tekemään tukimuksesta vahvan taas. Me tulemme tekemään tutkimuksesta varakkaan taas. Me tulemme tekemään tutkimuksesta kunnia taas. Me tulemme tekemään tutkimuksesta turvallista taas. Meillä on terriifinen tiimi, paras tiimi, kiitos sinä, jumala kiittää sinä ja jumalan kiitää koko tiimille.” (viitaten hypoteesin todistaneeseen tutkijaan)

 

”Sinä olet tulitettu” (viitaten tutkijaan joka kyseenalaisti tutkimuksen)

 

Kouvolan bunkkerissa nauhoitettiin myös ainutlaatuinen nauha, jossa tunnettu fyysikko Neewsack Elbert ja Listamedian päätutkija debatoivat tutkimuksesta ja voiko sitä julkistaa:

Tutkijamme:

”Jos saan mitä tahdon, mailmassa järjestettäisiin erikoissyyttäjä sinua varten, koska ei ole koskaan ollut näin paljon valheita, niin paljon harhauttamista, ihmisten elämiä on tuhottu viideosasta valheista mitä sinä olet kertonut.”

Neewsack Elbert:

”Meillä on todella hyvä että temperamentilla, joka sinulla on ei sinä ole johtamassa mailman lakeja.”

Tutkijamme:

”Koska sinä olisit sisällä vankila!”

 

Prigorin kommentit

Kuvituskuva. Ei liity tapaukseen.

Prigori kommentoi osuttaan näni:

”Katsos hei- minun setä oli mahtava professori ja tiedemies ja insinööri, tohtori mit; hyvät geenit, hyvin hyvät geenit, okei, hyvin älykäs, whatronin koulu finanssin, hyvin hyvä, hyvin älykäs, tiedätkö, jos oot niinku konservatiivinen republikaani, jos olisin vapaa demokraatti, he sanoisivat että minä olen yksi älykkäimmistä henkilöistä missään mailmassa se on totta! mutta kun sinä olla konservatiivinen republikaani he yrittää – niin he yrittää tehdä numeroa – se on sen takia miksi minä aloitan: menin whartoniin, olin hyvä oppilas, menin sinne, menin tänne, tein tätä, rakensin omaisuuden – sinä tietää minun täytyy antaa todistukseni koko aika, koska olemme kaikki vähän vajaa! Minä puhun itsestäni, koska minulla on hyvin hyvä aivo ja olen sanonut paljon asioita minä tiedän mitä minä teen ja minä kuuntelen paljon ihmisii, minä puhun paljon ihmisii ja ja oikea aika tullakseen kerron kuka ihmiset on. Mutta minä puhun paljon ihmisiä. Minun konsultti on minä, ja minulla on, sinä tiedät, minulla on hyvä vaisto näis jutuis. Minä menin wartonin koulu bisnes. Minä olen niinku, a tosi smart person.”

 

Prigori myös pahoittelee ja häpeää jo etukäteen valtavaa virheiden määrää, joka johtui kiihdytetystä aikataulusta ja siitä, ettei hän jaksanutkaan oikolukea tutkimusta vaikka alunperin niin meinasi. Hän vetoaa aikapaineisiin, esimerkiksi toiseksi viimeisen sivun raapustamiseen kuluikin yllättäen kaksi tuntia, joka kondensoitui koko tutkimukseen käytettyyn varttiin aika-avaruuden vääristymän kautta. Kiireen voi myös huomata siitä, että hän mm. kirjoitti A-kirjaimen useasti väärinpäin tutkimuksessa.

 

Tutkimus

Itse tutkimukseen, joka saatiin salakuljetettua Kouvolan radioaktiiviselta alueelta tunnelin kautta viime hetkillä ennen Kouvolan-Japaninvälisen tunnelin romahdusta. Venäläisiä ei vahingoitettu tutkimuksessa. Listamedia on käynnistänyt jatkotutkimukset siitä, onko asialla mitään tekemistä mystisiin koivujen siirtymisiin yöaikaan.

 

Sisällyslettelo:
1.1 Alkupalat
2.1 Yksinkertaiset perustelut
3.1 Kaksinkertaiset perustelut
3.2 Kaksinkertaiset perustelut
3.3 Kaksinkertaiset perustelut
3.4 Kaksinkertaiset perustelut
3.5 Kaksinkertaiset perustelut
3.6 Kaksinkertaiset perustelut
3.7 Kaksinkertaiset perustelut
3.8 Kaksinkertaiset perustelut
3.9 Kaksinkertaiset perustelut
4.1 n-dimensionaaliset perustelut
4.2 n-dimensionaaliset perustelut
4.3 n-dimensionaaliset perustelut
5.1 Lopullinen topologoinen dissektio lapsellisesta pallo-oletuksesta
5.2 Lopullinen topologoinen dissektio lapsellisesta pallo-oletuksesta
5.3 Lopullinen topologoinen dissektio lapsellisesta pallo-oletuksesta
6.1 Loppu

 

 

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Post Navigation