Tuulivoimalla ja aurinkovoimalla säästetään reserviin vesivoimaa.

Mikä ONGELMA tässä on? Tarkoitan, että nytkin vesivoimaan tuhlataan paljon ENEMMÄN energiaa altaita laskien, kuin ydinvoimaan konsanaan! Koska 70% ydinvoimasta lajityypillisesti seisoo tauotta. Ja SE tuhlaa nytkin tuhoisasti vesisäätövoimaa!

Moisessa nyt EI vaan ole mitään järkeä. Nytkin jos meillä olisi 1200MW tuulen päälle toiset 1 500MW tuulta ja aurinkovoimaa jonkin verran paisteessa päälle. Niin voitaisiin padota nämäkin vedet säätövoimaan talteen!

Energia siis ei KOSKAAN ole tekninen ongelma. Vaan 100% poliittinen TAHALLINEN ydinvetoinen MOKA!

Poriin, Kotkaan on tehtynä suuria puhtaammin palavalle  liuskekaasuille kelpaavia varavoimaloita. Mikä VIKA näissä on? Koska ne pitää KUITENKIN olla TVO/Fennosekojen ydinvoimaloitten HÄTÄAPUHÄTÄSÄÄTÖVOIMALOINA! Jostain sairaasta syystä vaan SUPO ei tunnu tätäkään kaasuvoimaloitten osuutta tajuavan?.. Onko luetun ymmärtämisessä vaikeuksia?

Katsoin juuri, että Suomessa öljyn ja kaasun osuus energiasta on 30%. Kun esim. ydinvoiman VAIN puolet 18%! On varsin kummallista, ettei lehdistössä huseeravat nettipoliisit lainkaan puhu tästä Suomen merkittävämmästä ydinvoiman vaatimasta hätähätäapusäätöenergian reservikäytöistä? Ikään kuin mitään muuta ei olisikaan. Kuin iänikuiset ydinvoima ja kivihiilivoima. Onkohan tällaiselle sairaudelle diagnosointia?

Post Navigation