NWO pesiytynyt jo E-urheiluun ja peliteollisuuteen? Ruotsalaisen CSGO-joukkueen logo puhututtaa!

24.10.2017 By:TT

Ruotsalaisen CSGO-joukkueen logo joka on ihan ilmetty All seeing eye.

Illuminati näyttääkin jo pesiytyneen videopelaamisen maailmaankin. Ruotsalaisen Godsent joukkueen logo on kuin ilmetty ”Kaikkinäkevä silmä”. Kaikkihan me tiedämme että tuo pirullinen symboli on Illuminatin tunnus. Illuminati on saatanaa palvovien pankkiirieliitin salaseura jonka tarkoituksena on koko maailman hallitseminen ja suurorjuutus. He pyrkivät uuteen maailmanjärjestykseen eli saamaan kaikki maat saman ison hallituksen alle jotta heidän on helppo hallita kansoja, juuri tästä syystä EU perustettiin.

Illuminati on pesiytynyt viihdeteollisuuteen ja hallitsee nykyään lähes yksinomaan musiikki,elokuva ja nyt myös peliteollisuutta ja kilpapelaamista! CSGO on yksi suosituimmista nuorten pelaamista tietokonepeleistä ja E-urheiluna yksi katsotuimpia. Illuminati on juoninut perustaessaan Godsent nimellä kulkevan joukkueen johon he ovat panostaneet isolla kädellä, heidän on nyt siis tarkoitus aivopestä nuoriso yhä syvemmälle ja syvemmälle pimeyteen. Illuminati haluaa sotaa ja epäjärjestystä ja juuri siksi he ovat pesiytyneet peliteollisuuteenkiin Joukkueen jäseniä on uhkailtu jos he paljastaisivat kuka heidän rahoittajansa on. Godsent on siis suomennettuna: ”Jumalan lähettämä.” Kyse ei ole kuitenkaan Jumalasta vaan kyse on Saatanaapalvovasta sairaasta salaseurasta joka on todistetusti juonut vastasyntyneiden verta okkultistisissa piireissään! Illuminati on siis aivan kuin Saatanan oma kerho. Listamedia ei usko mihinkään satuolentoihin ja jutuissamme haluamme vain varoittaa lukijoitamme psykoottisista satanisteista jotka hallitsevat juuri sinunkin elämääsi!

Listamedia ei tavoittanut yhtään Godsent-jäsentä. Tämä paljastaa sen että heidät on siis suoraan maksettu hiljaiseksi, kuten Eminem tuo Illuminaattien puppetti sanoi: ”I sold my soul to devil” Tässä on tainnut käydä juuri niin! Mehän tiedämmen kuinka kaikki megatähdet myyvät sielunsa eliitille halunaan maine ja raha, mutta eivätpä he mahda aavistaa mihin saatanallisiin sopimuksiin ovat sitoutuneet.

Kilpapelaaminen on vielä melko uusi juttu, mutta epäilemme kuitenkin Illuminaattien maksamien summien olevan useita miljoonia. Joka on varmasti erittäin houkutteleva tarjous nuorille tietokonepelaajille.

Post Navigation