Fluori on myrkkyä! Listamedia paljastaa fluorin haitat, et enää koskaan pese hampaita tai juo hanavettä tämän jälkeen!

24.10.2017 By:TT
Kiitos nwolle jotka myrkyttävät meidän puhtaan juomavetemme fluoridilla! Fluori on todellisuudessa vaarallinen myrkky joka aiheuttaa mm. syöpää, luuston heikkenemistä ja lasten vanmaisuutta! NWO:n tarkoitus siis on myrkyttää ja aiheuttaa tarkoituksella sairauksia ihmiskunnalle jotta suuret lääkekorporaatiot voisivat imeä kaiken rahan sairaalta kansalta joka sitten taas ostaa hyödyttömiä ja myöskin vaarallisia lääkkeitä jotka aiheuttaa yhä enemmän ja pahempia oireita!

Lisäksi toinen vakava syy miksi hallitukset lisäävät kansan juomaveteen fluoridia on meidän korkeamman potentiaalin tukkiminen. Meillä jokaisella on niin kutsuttu kolmas silmä joka siis tarkoittaa käpyrauhasta, tällä sielunsilmällä pystyy näkemään salatun totuuden maailmasta. Voit aistia niin paljon enemmän kolmannen silmäsi avulla, näet ja kuulet sekä myös tunnet hyvin paljon enemmän energiaa. Pystyt myös oppimaan selvänäkijän kyvyn jolla siis pystyt jopa aistimaan tulevaa! Miksipä siis meidän orjuuttajamme haluaisivat antaa meille tällaisen kyvyn? EI MIKSIKÄÄN! HE HALUAVAT VAIN HALLITA MEITÄ JA SE ONNISTUU MASSOILTA HELPOSTI. Massat aivopestään uskomaan fluoridin terveysvaikutuksiin kaikenmaailman propagandistisilla Pepsodenthymy mainoksilla, jotka pyrkivät meitä aivopesemään ja uskomaan fluorissa muka olevat terveydelliset ja materialistiset hyödyt!

Totuushan on että et koskaan tule elämään terveellistä elämää jos olet NWO-eliitin armoilla. Sinun tulisi luopua myrkytetystä hanavedestä ja hampaiden pesusta pikimmiten. Näin pystyt suojelemaan itseäsi NWO:n suurelta petokselta. Älä usko NWO illuminaattien juonia, heille sinä olet vain verokarjaa ja mitätön orja jonka ainoa hyöty on tuottaa rahaa mestarilleen.

TAISTELE NWO:TA VASTAAN! JA HERÄÄ PROPAGANDAN JA AIVOPESUN KAHLEISTA! FLUORI ON MYRKKYÄ EIKÄ MILLÄÄN TAPAA HYÖDYLLISTÄ IHMISILLE. HERÄTKÄÄ IHMISET JA SAAVUTTAKAA TÄYSI POTENTIAALINNE! OLETTE PALJON ENEMMÄN KUIN NWO:N PELINAPPULOITA!

 

Post Navigation