Hikkykostaja iski jälleen? Yli 2000 uutta kännykkää lähti varkaan matkaan Akaassa

24.10.2017 By:TT

Postin suuri varastokiinteistö Akaan Toijalassa sai kutsumattoman vieraan viime viikonloppuna. Varastoon tunkeuduttiin kahtena peräkkäisenä yönä ja sieltä vietiin huomattava määrä matkapuhelimia. Varaston seinään oli myös ilmestynyt ulosteella kirjoitettu teksti: ”huutista normoille”. Lisäksi paikalta oli löytynyt lukuisia kusikiekkoja ja valtava määrä ihmisen ulostetta, ripulisementtiä, vihaliemikuutioita ja oksennusta. Postiautoihin oli kaiverrettu solvauksia kuten ”kuolema normoille”, ”hikkykostaja tuomitsee”, ”normot on syöpää”. Paikalta löytyi myös huomattava määrä koiranruokaa jota tekijä oli ilmeisesti syönyt paikanpäällä.

Kännykkävarkauden kohteeksi joutunut Postin kiinteistö on kooltaan suuri, mutta varkauden kohteena oli siitä vain pieni osa, kertoo poliisi.

– Kyseessä on suuri varasto, josta tavaraa toimitetaan jatkuvalla syötöllä eteenpäin. Kaikkea mitä postin voi kuvitella ihmisille toimittavan. Se on myös elektroniikan toimitusvarasto.

Valvontakameraan tallentui kuva henkilöstä, jota poliisi ei ole pystynyt tunnistamaan. Poliisi pyytääkin yleisöltä vihjeitä kyseisestä miehestä.

Listamedia haastatteli tunnettua hikkytutkijaa Pentti Eräreikää aiheesta:
– Hikkykostajat ovat suuri yhteiskunnallinen ongelma. He ovat elämää vihaavia neitsytluusereita jotka vihaavat koko sydämestään tavallisia normaaleja ihmisiä eli ”normoja”. He ovat petollisia, kylmäverisiä ja raakoja rikollisia. Heidän bravuurinsa on ripulisementti jonka tuhoisat seuraukset on tullut selviksi.Ripulisementin tekeminen on helppoa ja yksinkertaista, Eräreikä selittää.
Ripulisementin ohje
  • n. puoli litraa ripulia (voi jatkaa sian-/naudanverellä)
  • litra sementtiä
  • puoli ämpärillistä käytettyä kissanhiekkaa (hiekoitushiekkakin käy)

Kaikki ämpärissä sekaisin ja käytä luovasti.

– Kun puhutaan suomen turvallisuuspolitiikasta niin aina ensimmäisenä keskustelussa nousee pinnalle Venäjä, Venäjä, Venäjä ja pakoloiset. Sen sijaan meidän pitäisi keksiä keinot hikkykostajien torjuntaan, kertoo tutkija Eräreikä.

Eräs tunnetuimmista hikkykostajista oli Natsi-Saksan sotilas Oskar Dirlewanger, sotilasarvoltaan SS-Oberfuhrer joka johti Toisen maailmansodan aikaan 36.Waffen-SS-divisioonaa. Muita mainitsemisen arvoisia hikkykostajia ovat mm. Pekka-Eric Auvinen ja Anders Breivik.

Pekka-Eric Auvinen suomalainen edesmennyt hikkykostaja. Hänen legendansa elää kuitenkin yhä netissä.

Anders Breivik. Norjalainen hikkykostaja joka teki ennätyksen vuonna 2011 Utoyassa tappaessaan kerralla mahdollisimman paljon normoja.

Oscar Dirlewanger. Maailman kenties kuuluisin hikkykostaja.

Lähde: https://ylilauta.org/hikky/72209766

 

Post Navigation