Donald Trump sekaisin: ”Jos maa olisi pallo niin minä kyllä tietäisin sen!”

23.10.2017 By:TT

USA:n presidentti kertoo psykoottisessa twiitissään maapallon olevankin litteä!

– Minä lennän paljon siis todella paljon. Kukaan ei lennä enemmän kuin minä. Omistan oman lentokoneen malli 757, se on kaunis ja paras lentokone! Jos maa olisi pallo niin minä kyllä tietäisin sen! Donald Trump twiittasi.

USA:n presidentti siis väittää maapallon olevan litteä! Tämä on taas uusi keino fundamentalisti uskovaisilta ja  NWO-illuminaateilta piilotella totuutta avaruuden ihmeistä ja saada meidät uskomaan massiivisen petoksen! Raamattua lukevat fundamentalistikristityt pyritään aivopesemään jotta eliitti kykenee piilottelemaan maailmalta USA:n armeijan omistamaa ufoteknologiaa ja avaruusolentojen ruumiita. Area 51:llä on tehty historian saatossa lukuisia ruumiinavauksia eri alienroduille. NWO-eliitti pyrkii salaamaan meiltä totaalisen potentiaalimme ja ujuttamalla jokapäiväiseen elämäämme valheita kuten nyt heidän puppeteerinsa Trump juuri tekee! NWO-kärkimiehet ovat kuin Metallican – Master of puppets, kappaleesta jossa laulettiin ”Obey your master”. Sinun pitää totella mitä herrasi sinun käskevät tekevän ja niin juuri Trump on alistunut illuminaatin edessä!

 

Kommentit

  1. […] on liikkunut vahvoja huhuja vaikutusvaltaisilta tahoilta, jotka kertovat, että maa ei ehkä olekkaan p…, joista myös Listamedia uutisoi. Kuten yleensä, Listamedia, toisin kuin muut mediat, teki […]

Post Navigation