Listamedian amerikanosaston johtaja puhuu: Tehdään Listamediasta Mahtava Taas

20.3.2017 By:RV

 

listamediatausta2

Tarkkasilmäisimmät lukijamme ovat voineet huomata jo pitkän aikaa Listamedian tuotantotiimiä vaivanneen tuotospulan. Kyse on kuitenkin normaalista kysynnän ja tarjonnan laista; emme pysty nykyisellä henkilöstöllä tuottamaan niin paljon sisältöä kuin lukijamme sitä nielevät. Amerikankoordinaattorimme ja markkinointipomomme Don Jay Ruth piti puheen, josta loimme koosteen tuodaksemme esiin Listamedian arvoja ja tavoitteita vuodelle 2017. Kooste on katsottavissa sekä videomuodossa Youtubessa että tässä:

Mahtavan MMGA-Lippiksen voit tilata täältä.

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Post Navigation