Poliisi aloittamassa tutkinnat? Onko Saara Aalto terroristi?

BY:JK

1653963

Suomen kansalaisten oma Saara Aalto.

Poliisi saattaa aloittaa tutkinnan Suomen kansalaisten omaa Saara Aaltoa vastaan, sillä Listamedian saamien tietojen mukaan hän on saattanut syyllistyä terroritekoon.

Saara Aalto on saattanut syyllistyä vakavaan terroritekoon, jossa surmansa on voinut saada jopa tuhannet ihmiset.

Iltasanomien antaman raportin mukaan Saara Aalto on kirjaimellisesti räjäyttänyt Wembleyn Adam Lambertin kanssa. Wembley arena, jossa tilaisuus pidettiin, vetää ihmisiä sisäänsä peräti 12 500, joten Saara Aalto on saattanut tapattaa jopa kymmeniä tuhansia ihmisiä. Erityinen piirre tällä on se, että tästä ei ole uutisoitu muualla kuin Suomessa, kuten muistakin Saara Aaltoa koskettavista asioista.

Kuuluuko Saara Aalto ISIS-opetusjärjestöön?

16539632

Kuvassa Isäs.

Sitä, kuuluuko Aalto ISIS-opetusjärjestöön, ei Listamedia osaa vielä sanoa. Listamedian tietojen mukaan tätä pitäisi kysyä itse Aallolta. Siksi me lähdimmekin rannalle ja haastattelimme aaltoa. Aalto sanoi ”sviish svuush”. Listamedian piti matkustaa aurinkorannalle haastattelemaan aaltoa, sillä Suomen talvinen sää esti kotimaisen aallon haastattelemisen.

 

Lähettäkää apua, ette lue kuitenkaan näitä artikkelin pohjalla olevia tekstejä.

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Kommentit

  1. […] jälkeen, kun Suomen oma Saara Aalto paljastui terroristiksi, Listamedia oli peljäten odottanut terrorismin nousua Suomessa. Kaikista pahinta tässä oli se, […]

Post Navigation