Lue sotaveteraanin muistelmat!

BY:JK

kuolemankukkula1

Kuvassa setaveteraaneja.

Listamedia päätti tehdä Talvisodan päättymisen kunniaksi jutun aidon länsirintamalla taistelleen sotaveteraanin tarinasta. Tämä koskettava tarina on suoraan Suomen puolesta taistelleen aidon sotaveteraanin kertomaa.

Sotaveteraanin tarina

Listamedia sai käsiinsä länsirintamalla taistelleen sotaveteraanin kertomuksen verisestä taistelusta. Tarina menee näin:

 

Itsehän muistan ikuisesti kesän 2015 Tornion länsirintamalla. Meidät oli komennettu maahan Lähi-Idästä ja Afrikasta tunkeutuvia joukkoja vastaanottamaan.

Miehistön keskuudessa esiintyi haluttomuutta piccoloida akhmedien laukkuja ja jopa selvää kapinahenkeä – seldom a harbinger of good, kuten amerikkalaiset, tuo maailman paras sotilaskouluttajakansa, tapaavat sanoa.

Komentajamme, yliaisuri Christian Uck, tai C. Uck, kuten me häntä kutsuimme, oli kuitenkin mies paikallaan. Kun tyytymätön mutina alkoi nousta, hänen heleä poikasopraanonsa leikkasi ilmaa kuin kylmä teräs:

-Miehet… korjaan, aisurit! Ymmärtääkö jokainen, mitä tänään on panoksena?

C. Uck piti painokkaan tauon. Sitten hän jatkoi:

-Jos te ette tänään näytä Euroopalle ja koko maailmalle, että suomalainen sotilas osaa ja haluaa aisuroida tavalla, jota ei ole ennen nähty, rakastettu valtiovarainministerimme Alexander Stubb ei ehkä saakaan korkeapalkkaista EU-virkaa.
-Eikä siinä kaikki! Kunnioitetun pitkäaikaisen ministerimme Erkki Tuomiojan demarisuosikit eivät ehkä saakaan YK-virkoja. Lisäksi SPR:n kassavirta voi osoittaa ehtymisen merkkejä!

Miesten kasvot olivat vakavia, kuin kivestä veistettyjä. Kuin Mooses palavan pensaan edessä, he olivat nähneet ylemmän totuuden ja olivat valmiita siihen uhriin, jonka Euroopan unioni heiltä vaati. Tästä oli kiittäminen yksin yliaisuri C. Uckia.

Sinä päivänä meistä jokainen, vesipulloja täyttävästä aisuripojasta joukkuetta komentamaan

harjoittelevaan aisurikokelaaseen asti antoi kaiken sen, mitä pystyi ja enemmänkin. Me aisuroimme. Voi Jumalani, miten me silloin aisuroimme.

Sotaveteraani

 

Listamedia haluaakin kiittää länsirintamalla isänmaansa puolesta taistelleita sotureita päättämällä tämän artikkelin isänmaalliseen lauluun.

 

Tuli Petteri Orpolta tieto:
meidän Tornioon mentävä on.
Siellä iskumme kovin oli mieto:
oli tarjolla työ piccolon (piccolon!)
Paina mieleesi, Kalle, Pekka, Jussi:
täällä rasistien herjat ei soi.
Ja kun yli sillan kohta tuli bussi,
joka mies meistä vain aisuroi.

Aisuroi! (Aisuroi!)
Piccoloi! (Piccoloi!)
Jotta joka ainut Achmed yli tulla voi.
Aisuroi! (Aisuroi!)
Piccoloi! (Piccoloi!)
Laulu Torniosta läpi koko Suomen soi.

 

Listamedia kiittää aisuroinnissa menehtyneitä sotureita. Emme unohda teitä koskaan.

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Post Navigation