Talvisota on syttynyt!

BY:JK

ratsuvaenkenraali_mannerheim

Suomen kansan ihmiset. Talvisota on jälleen syttynyt.

Jälleen kerran suomalaiset ovat joutuneet kovan paikan alle. Historia toistuu, sillä jo vuosisatojen ajan on kansamme saanut samalta taholta kokea kohtalomme raskaimmat iskut. Arvon Suomen kansalaiset, Talvisota on jälleen syttynyt.

ratsuvaenkenraali_mannerheim2

Näyttää siltä, kuin tuo mahtava suurvalta haluaisi riistää meiltä tunnustamansa itsenäisyyden ja sen mukana kaiken, mikä meille on pyhää ja kallista. Mutta onneksi Suomen kansan kaikki kerrokset ymmärtävät, mistä on kysymys.

Presidentti Talvisodasta.

Talvisota on jo myllertänyt tannerta miltein viikon ajan. Suomalaiset joutuvat nyt todenteolla puhaltamaan yhteen hiileen, jotta saisimme selätettyä Talvisodan.

Talvisota eteni seuraavalla tavalla:

Talvisodan eteneminen

ratsuvaenkenraali_mannerheim3

Entisyys on unohdettava ja on katsottava tulevaisuuteen

Ulkoministeri Talvisodasta

 

Talvisota eteni seuraavalla tavalla:

 

-25.10.2016 kello 14:38 Listamedian päätoimitus saa tiedotteen Tampereen paikallistoimitukselta Talvisodan syttymisestä. Talvisota on siis jo jakanut Suomen Viipuri-Kouvola-Tampere-Pori -akselille.

finnishcivilwarmapbegin-svg

Talvisodan jakautuminen kello 14:38

tampere3

Talvisodan mahdollinen liikkuvuus Tampereen alueella.

-25.10.2016 kello 14:39 Listamedian hallitus ja päätoimittaja evakuoidaan Vaasaan.

-25.10.2016 kello 15:54 Listamedian Iisalmen paikallistoimitus raportoi Talvisodan siirtyneen Iisalmeen. Tampereella soditaan vieläkin.

-25.10.2016 kello 17:09 Listamedian Keiteleen paikallistoimitus vahvistaa tiedon Talvisodasta myös Keiteleellä. Listamedian hallitus ja päätoimittaja jatkavat pakoaan kohti Vaasaa.

-25.10.2016 kello 18:10 Myös Vesannon paikallistoimittaja vahvistaa Talvisodan olevan Vesannolla. Iisalmi on jatkuvan tulituksen alla, ja maa alkaakin jo muistuttaa siitä.

-25.10.2016 kello 18:53 Listamedian hallitus saapuu Vaasaan ja lähtee pakomatkalle kohti Ruotsia. Hallituksen olisi tarkoitus rantautua Järnäsklubb -nimiseen kylään. Listamedian päätoimittaja oli alkanut epäröimään päätöstä lähteä Suomesta ja päättikin jo hyvissä ajoin jäädä Suomeen turvaan, vaikkakin Talvisota olikin päällä.

-25.10.2016 kello 19:33 Kajaanin toimituksemme ilmoittaa Talvisodan siirtyneen myös Kajaaniin. Iisalmen toimitus raportoi tulitauoista, mutta tulitus on siltikin lähes jatkuva.

-25.10.2016 kello 23:47 Listamedian varusmiestoimittaja ilmoittaa nähneensä Talvisodan jo oleskelupaikassaan. Koska emme varmuudella tiedä hänen sijaintiaan, epäilemme hänen olleen jossakin hevon helvetissä leirillä tetsaamassa munat jäässä -100 celssiusasteen pakkasessa, syöden omia kyyneliään.

-26.10.2o16 kello 10:30 Listamedian hallitus on lähestynyt Ruotsin rajaa. Alkuasukkaat kaatavat veneen ja seivästävät hallituksen.

-27.10.2016 kello 2:58 Listamedian päätoimittaja on palaamassa palaveristaan paikallisesta ja kaatuu (pyörällä).

-27.10.2016 kello 14:00 Talvisota on alkanut nujertumaan. Suomi on saamassa torjuntavoiton.

-28.10.2016 Talvisodasta ei ole enää merkkiäkään. Talvisota on nujerettu, toistaiseksi.

-31.10.2016 Talvisodasta ei toistaiseksi ole enää havaintoja. Suomen valtio päättää järjestää paraatin Talvisodan kukistumisen vuoksi.

tampere

 

Talvisodan jälkisota

ratsuvaenkenraali_mannerheim4

Kansalaiset, rauhaa rakastava kansamme, joka toista vuotta on jännittänyt voimansa äärimmilleen rakentaakseen maansa edellisen sodan jäljiltä on taas joutunut raa’an hyökkäyksen kohteeksi. Jälleen on vihollinen tunkeutunut alueellemme surmaten lentoaseellaan rauhallisia kansalaisia.

Presidentti Jatkosodasta.

Pelkäämme ilmoittaa tätä, mutta yleisen ajopuun takia, Suomi ei ole vielä turvassa, tai edes suussa. Suomi on väistämättä, ilman omaa tahtoamme, ajautumassa kohti Jatkosotaa talvea vastaan. Vaikka ensilumet sulivatkin, tulee talvi näyttämään kyntensä, kuten se näyttikin edellisen viikon Talvisodassa. Sääilmoitukset eivät lupaa hyvää, ja loppuviikosta joudumme jälleen sotimaan lumen perkeleen kanssa.

 

Muistakaa ne talvirenkaat. Talvi yllätti taas useita ihmisiä, mutta kyllä me tämä sota vielä voitetaan!

 

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Kommentit

  1. […] päätti tehdä Talvisodan päättymisen kunniaksi jutun aidon länsirintamalla taistelleen sotaveteraanin tarinasta. Tämä […]

  2. […] ei ikinä kuunnella, kunnes on jo aivan liian myöhäistä. Ylen käyttämä asiantuntija, insinööri Arto Lauri, […]

Post Navigation