Listamedian sisarsivustolla suursuosio! PÄIVITTÄIN JOPA 10.67 VIESTIÄ!

BY:JK

pjanarchy

Projectanarchyforum.com on Listamedian omistavan Sporobytesin sivusto.

Sporobytesin luoma sivusto, joka perustuu käyttäjien vapaaseen julkaisuvuuteen, on saavuttanut ilmiömäisen suosion. Sivusto on ollut vasta hetken aikaa pystyssä, mutta silti se on saanut vakiinnutettua paikkansa internetin ihmeellisestä maailmasta.

projecta

Projectanarhyforumin idea on olla täysin vapaa ja avoin temmellyskenttä ihmisille. Se on sosiaalinen koe jossa testataan anarkismin toimimista. Sivusto toimii tällä hetkellä ”non-profit” ajattelutavalla, eli sen ei ole tarkoitus tuottaa rahaa.

 

Testin tuloksia

Tällä hetkellä testi on tuottanut todella positiivisia tuloksia anarkiasta. Foorumilla ihmiset ovat alkaneet käymään keskenään kauppaa. Sivustolle on tullut useita pillerinmyynnistä kiinnostuneita henkilöitä.

Suosio

Sivusto on saanut suuren suosion taustalleen. Se ei ole kovin vanha, mutta siellä on jo kirjoitushetkellä postauksia 641 kappaletta, aiheita 338 kappaletta ja kirjautuneita käyttäjiä  47 kappaletta.

Sivusto ei vaadi käyttäjiltään kirjautumista, vaan kaikki saavat halutessaan käydä kirjoittamassa sinne.

Eniten käyttäjiä on ollut saman aikaisesti paikalla 52.

Listamedia on uutisoinnut sivustosta aiemminkin.

Sivuston mainosvideon on kehittänyt ohjaaja Harri Renault.

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Post Navigation