Sporobytes- konserni laajentui, uusi foorumi avattu

7.9.2016 By:RV

 

Sivuston mainosvideon on kehittänyt ohjaaja Harri Renault.

Sporobytes™– konsernin osavuosikatsauksessa Q2 2016 havaittin puutteita viestinnän ja viestintäteknologian osalta. Sisäisen sekä ulkoisen informaatiokulun ymmärretään olevan vajaavaista monilla tasoilla ja tähän pantiin vireille muutosstrategia seuraavalle kvartaalille. Viestintä tarvistee selkeästi apua suoraan kotiovelle.

 

Muutos sekä avustus toteutui ja nyt projectanarchyforum.com on merkittävä osa kansainvälistä Sporobytes– konsernia. Ylläpitokustannukset nähtiin finansiaalisen selvityksen ja selonteon jälkeen pieniltä verrattuna valtaviin hyötyihin. Listamedian sekä Sprobytesin talouspäälliköt Bern Wallius sekä Lasku Portti päätyivät yhteiseen finanssiratkaisuun tiiviiden keskustelujen saattelemana.

 

Samassa kokouksessa päätettiin sivustojenvälisistä suhteista sekä uuden flipperin hankkimisesta alakerran kahvioon.

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Kommentit

  1. […] on uutisoinnut sivustosta aiemminkin. Sivuston mainosvideon on kehittänyt ohjaaja Harri […]

Post Navigation