Uuuh! Nyt on kuumaa! Tennistähdet Caroline Wozniacki ja Serena Williams julkistivat kuumat bikiniselfiet!

9.11.2014 By: RV

 

 

Ylhäällä Caroline Wozniacki, alhaalla Serena Williams. Serenan kuvaa voidaan pitää onnistuneempana, koska siinä on enemmän Instagram-tykkäyksiä. Molemmat osaavat varmasti käsitellä mailaa ja pelaavat hyvin sekä etu- että takakentän uumenissa. Mailan käsittelytaidoista kertoo myös naisten tennismenestys. Tämä toimittaja ottaisi ilolla vastaan pikku taidonnäytteitä mailan käsittelytaidoissa. Naiset varmaan ovat tottuneet pitkiin otteluihin, joissa hiki virtaa ja mailaa paukutetaan niin että siitä lähtee jopa jänteet poikki. Palloakin hakataan niin että tuntuu ja naisten karjaisut lähtevät yli sadan desibelin voimalla. Tiukoissa tennistaistoissa mennään eriä jopa tyhjälläkin tankilla. Ykkönen ja Kakkonen (syötöt) ovat molemmilla timmissä kunnossa, vaikka Carolinen ykkönen puoltaa lievästi oikealle.

 

Caroline kommentoi kuvaansa näin: ”Elämä on hyvää! #allasaika #eifiltteriä”. Tästä huomaammekin, miten lauseen rakenne on muuttunut sosialistisessa mediassa huonoon suuntaan. Risuaitamerkillä saadaan tehostetusti kuva näkymään hakutuloksissa, joka saattaa kertoa jotain motiivista näille kuville.

 

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Post Navigation