Illuminati saatu jo melkein kiinni! Katso ketkä ovat sen kätyreitä!

(Julkaistu alunperin) 07.11.2014 By: JK

 

 

Kansainvälinen johtojärjestö Illuminati on varmistettu monta kertaa todeksi. Teoreetikkojen märissä unissa esiintynyt Illuminati on erikoistunut johtamaan tyhmiä goyimia, jotka eivät edes ole huomanneet Illuminatin soluttautuneen eri mediojen ja vaikuttajien sekaan, omistaen miltein kaikki ylemmän luokan ihmiset. Onneksi laatumediana tunnettu Listamedia ei kuulu Illuminatiin.

 

Nyt Yewtube palveluun vuotaa sankoin joukoin videoita, jotka paljastavat Illuminatiin kuuluvia ihmisiä, järjestöjä tai yrityksiä. Tämä on todella suuri harppaus, kuten Mao Zedongin aikaan (toim.huom.), kohti vapaampaa maailmaa ilman juutalaisyläluokan lonkeroita.

Katso alta ketkä kuuluvat Illuminatiin! :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tässä on vain muutama YouTubesta löytyvä Illuminatiin kuuluva ihminen. Lisätietoja osoitteesta: http://bit.ly/1n2xhXF

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Kommentit

  1. […] Listamedia, tuo johtava ja paras vapaa mediatalo. (Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media.) On perustanut paitakaupan kaikille teille, jotka haluatte tukea vapaata mediaa näinä vaikeina aikoina, jolloin muut mediatalot kuuluvat Illuminatiin. […]

  2. […] HUOM. uutista Illuminati saatu jo melkein kiinni! Katso ketkä ovat sen kätyreitä! on luettu enemmän kuin kymmenentenä olevaa uutista tänä vuonna, mutta se julkaistiin […]

Post Navigation