Susanna Tanni: hyvää joulua, katso myös Listamedian pikku kinkun valmistusohje!

23.12.2015 By:RV

 

Katso Susannan joulukuva alempaa!

 

 

Pikku kinkku perinteiseen tapaan

  pikku kinkku Pikku kinkku   Pikku kinkun valmistusohje: Ota kinkku ulos paketistaan, aseta se makuulle sopivalle alustalle, etsi köydet, joilla pistät kinkun kiinni. Valele kinkkuun paistorasvaa niin, että se on liukas. Sido kinkku tiukasti niin, että se vähän punoittaa sieltä täältä mutta hengittää vielä hieman. Pistä kinkku uuniin, kuumaan paikkaan. Töki kinkkua rajusti välillä, että tunnet, milloin se on valmis. Ota kinkku uunista kun se tuntuu valmiilta. Valuta sinappisi koloon, ei haittaa vaikka vähän leviäisikin, kosteissa kinkuissa sinappi saattaa levitä hyvinkin herkästi. Paloittele kinkku paloiksi ja pistä loput jääkaappiin tai vaikka pakastearkkuun.   Listamedian toimituksen toimittajalle tuli Susannan kuvasta lämmin joulumieli. Hyvää joulua sinulle toivottaa, Susanna Tanni sekä Listamedian toimitus.

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Post Navigation