Eeron helvetti: ”Viihdeteollisuus pitää minua pilkkanaan!”

BY:JK

Eero on aivan tavallinen nuorimies. Hän ei käytä alkomahoolia, tuppakituotteita tahi huumehia. Silti hänellä on aivan kauhea pahe, josta Eero ei pääse eroon. Lue lisää alta!

”Viihdeteollisuus pitää minua pilkkanaan”, Eero kommentoi Listamedialle. ”Elämäni on nykyään aivan yhtä helvettiä, enkä tiedä miten pärjään enää ikinä”, ahdistunut Eero kertoo.

Elämäni on yhtä helvettiä

Eeron paheena on joka arkipäiväinen traditio. Eero nukkuu pitkiä yöunia. Tämä ei silti ole se Eeron paha pahe.

Eeron ongelmaksi on muodostunut komediaputki. ”Kaikki alkaa kello yksi. Herään normaalisti kello 12 ja nautin ravitsevan aamupalan. Tämän jälkeen laitan televiission päälle ja istahdan katsomaan sitä. Kello 13 reikä reikä alkaa ensimmäinen komediaputki. Se alkaa Goldbergit-ohjelmalla ja loppuu 15:00 70’s showhun. Tämän jälkeen voin olla tunnin rauhassa, mutta sitten se alkaa taas. Se alkaa Pulmusilla neljältä ja päättyy jälleen 70’s showhun kello 19:00, mutta tämä ei ole kuitenkaan aivan loppu! Sen jälkeen vaihdan kanavaa ja katselen päivästä riippuen joko Myytinmurtajia, tai muuta laadukasta komediasarjaa. Eikä se helvetti lopu siihenkään! Minun pitää katsoa vielä sen jälkeen Simpsonit! Voi hyvä Jumala! Ja sen jälkeen kello onkin jo yhdeksässä, ja pitää mennä nukkumaan! En siis ehdi tehdä yhtään mitään koko päivän aikana!”

”Kaikki alkaa kello yksi. Herään normaalisti kello 12 ja nautin ravitsevan aamupalan. Tämän jälkeen laitan televiission päälle ja istahdan katsomaan sitä. Kello 13 reikä reikä alkaa ensimmäinen komediaputki. Se alkaa Goldbergit-ohjelmalla ja loppuu 15:00 70’s showhun. Tämän jälkeen voin olla tunnin rauhassa, mutta sitten se alkaa taas. Se alkaa Pulmusilla neljältä ja päättyy jälleen 70’s showhun kello 19:00, mutta tämä ei ole kuitenkaan aivan loppu! Sen jälkeen vaihdan kanavaa ja katselen päivästä riippuen joko Myytinmurtajia, tai muuta laadukasta komediasarjaa. Eikä se helvetti lopu siihenkään! Minun pitää katsoa vielä sen jälkeen Simpsonit! Voi hyvä Jumala! Ja sen jälkeen kello onkin jo yhdeksässä, ja pitää mennä nukkumaan! En siis ehdi tehdä yhtään mitään koko päivän aikana!”

Eeron ongelma on hyvin yleinen. Tämän takia Suomen valtioneuvosto aikookin Listamedian mukaan tehdä pidätysmääräyksen jokaiselle, joka tekee huippuluokan komediasarjoja. Tämän lisäksi Suomi aikoo kieltää komedian lailla.

 

Eeron helvetti on inspiroinut M. Night Shyamalania tekemään hänestä elokuvan. M. Night Shyamalanin teokset tunnetaankin varsinaisena komediana, joten Suomen poliisilaitos päätti viedä hänet saunan taakse, tekemään halkoja.

 

Listamedia ottaa osaa Eeron suruun.

 

Listamedia pidättää oikeuden tietojen fiktiivisyyteen. On mahdollista, että M. Night Shyamalania ei ole olemassa. On myös mahdollista, että olet psykoosissa ja sinun tulisi herätä. Herää Ismo, me kaikki odotamme sinun heräävän. Voi luoja, herää Ismo, HERÄÄ!

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Post Navigation