Oletko aina ajanut autolla väärin? Tämä yksinkertainen kikka voi pelastaa henkesi!

BY:JK

SONY DSC

Kuvan autot eivät liity tapaukseen.

Listamedian autojen tutkimuslaitos paljasti juuri yksinkertaisen kikan, joka voi pelastaa useiden ihmisten henkiä! Uskomme että monikin on ajanut aina väärin tottelemalla tätä helppoa kikkaa! Lue lisää alapuolelta!

Mitä missä miksi?

Listamedian autojen tuhoutuslaitos tutki syitä miksi autoilijoita kuolee niin paljon liikenteessä. Tutkimuslaitoksemme johtaja Erkki von Likanen paljastaakin hyvin yksinkertaisen kikan, joka pelastaa useiden ihmisten henkiä. ”Tämä löytyi aivan sattumalta”, Likanen kommentoi.

Tämä löytyi aivan sattumalta

Mikä kikka?

kikka5

Kuvassa oleva Kikka ei ole kikka ja liity tapaukseen.

Erkki von Likasen mukaan moni autoilija jättää tämän hyvin yksinkertaisen kikan huomioitta. Tämän takia onkin syntynyt useita eri vahinkotilanteita. Kuten Likanen kommentoikin ”tämä löytyi aivan sattumalta”.

Tämä löytyi aivan sattumalta

Lisää tietoa

tietomod

Kuvan Tieto ei liity uutiseen.

 

Tämä yksinkertainen kikka on:

 

Vastaus

Moni kuljettaja ei huomioi tarpeeksi ”kielletty ajosuunta”-merkkiä. Jos autoilijat huomioisivat sen, säästyi useita henkiä. Listamedia aikookin palkata Haamujengin ottamaan kiinni näitä henkiä, jotta he voisivat antaa oman lausuntonsa asiasta.

kiellettyajosuunta400_0609_5a3

Kuvan kielletty ajosuunta liitty vahvasti uutiseen.

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Post Navigation