VAUTSI VAU! Viisi tapaa voittaa väittely varmasti!

BY:JK

 

Listamedia listasi viisi tapaa voittaa väittely aivan varmasti! Käyttämällä näitä seuraavia keinoja sinusta kehkeytyy mestariväittelijä jota kukaan ei ikimaailmassa pysty voittamaan!

mestarin muikea virnistys

Kuvan mestari ei liity tapaukseen.

1. Hauku vastaväittelijä homoksi

HAHAH VITUN HOMO HAHAHAHA

Tällä varmalla keinolla voitat jo suurimman osan väittelyistäsi! Tämä kyseinen kikka on hyvin helppo ja tehokas, eikä vastaväittelijä tiedä edes mikä siihen iski! Muikea nauru kruunaakin koko tämän tehokeinon, joten muista käyttää sitäkin reippaasti!

lataus (1)

 

2. ”Isäs oli!”

HAHAHAH ISÄS OLI HOMO KU SUA TEKI! HAHAHAHA

Tämäkin kikka kolmonen toimii aivan varmasti! Vastaamalla vastaväittelijäsi väitteeseen ”isäs oli…ku sua teki” tulet voittamaan monen monta väittelyä! Plussaa saat siitä jos vastaväittelijäsi isä todella oli kun sitä teki!

lataus (2)

 

3. Hitler-kortti

Tämä oli Hitlerin syytä

Hitler sen teki lol

Yolof Swagster se oli senkin homo lol

Hitleriä on helppo syyttää! Muista että kun vedät Hitler-kortin esiin, todistusvastuu siirtyy vastaväittelijälle! Kätevää eikö totta! Vastaväittelijän tulisi todistaa, että Hitler todella teki sen mitä väitit! Varma voitto!

lataus (4)

 

4. Natsikortti

Tämähän on silkkaa fasismia!

Eikö kukaan ajattele natsien tekemää terroria!?

Natsikortti on aika samanlainen kuin Hitler-kortti, mutta ei yhtä tehokas. Natsikortti tosin sopii paremmin väittelyihin, aiheesta riippumatta. Natsikorttia käyttämällä paljastetaan vastaväittelijän suhde fasismiin, ja siten voitetaan hänet. Natsikortti on voima jota ei voi paeta!Happy-Baby-10-Ways-Make-Babies-Laugh

 

5. Pasko vastaväittelijän selälle/naamalle

HAHAHAH HAISTA SINÄ PASKA! HAHAHAH *heittäen ulostetta vastaväittelijää päin

Tämä viimeinen keino on kaikista tehokkain! Tämän tekemällä saavutat varman alfa aseman ja voitat väittelyn kuin väittelyn! Kuitenkin on suositeltavaa, että suoritat tämän toimenpiteen aivan viimeisen pakon edessä ja myös silloin kun olet aivan varma että kakkasi on kiinteää. Tosin toimiihan tämä jippo kutosen kautta kolmoselle myös löysällä vatsalla, mutta tulet silloin sotkeneesi myös itsesikin, joka on jo hieman valitettavaa.

 

Tell Me More is spreading the laughter this summer.

 

Oletko sinä ollut väittelyssä? Voititko väittelyn? Miten? Kerro se meille alla olevassa kommenttipalstassa!

About Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen: listamediafin@gmail.com

Post Navigation