Category Archives: Urheilu

Urheiluosio isänmaan hengessä.

Garry Kasparovilta yllätys: JATKAA AKTIIVIURAANSA! KATSO LISTAMEDIAN NAUHOITE!

Venäläinen shakkilegenda Garry Kasparov jatkaa uraansa eläkeikäisenä. Listamedia sai toimituksen rakennelmaansa toimitettua uskomattoman näytteen, jossa Kasparov taktisesti murskaa vastustajansa grandmaster-tier shakissa! Gasparov pelasi ”ensimmäinen seitsämään voittoon”- tyyppisessä ottelussa huippushakkaajaa vastaan ja voitti kaikki yksipuolisesti.

NWO pesiytynyt jo E-urheiluun ja peliteollisuuteen? Ruotsalaisen CSGO-joukkueen logo puhututtaa!

24.10.2017 By:TT

Ruotsalaisen CSGO-joukkueen logo joka on ihan ilmetty All seeing eye.

Illuminati näyttääkin jo pesiytyneen videopelaamisen maailmaankin. Ruotsalaisen Godsent joukkueen logo on kuin ilmetty ”Kaikkinäkevä silmä”. Kaikkihan me tiedämme että tuo pirullinen symboli on Illuminatin tunnus. Illuminati on saatanaa palvovien pankkiirieliitin salaseura jonka tarkoituksena on koko maailman hallitseminen ja suurorjuutus. He pyrkivät uuteen maailmanjärjestykseen eli saamaan kaikki maat saman ison hallituksen alle jotta heidän on helppo hallita kansoja, juuri tästä syystä EU perustettiin. Read More →

Mailmanlaajusen Tähtialusliigan toinen semifinaali ohi- Listamedia seurasi hetki hetkeltä!

4.9.2016 By:RV

dear

Kansainvälisen TähtialusLiigan (Global Starcraft League GSL) toinen semifinaali on pelattu kahden pelaan välinen mittelö, jossa ratkaistiin tärkeiden WCS– pisteiden lisäksi arvostetun liigan vuoden viimeisen ottelun viimeinen finaalipaikka. Read More →

Mestiksessä skandaali! Kaj Kunnas: Jukureiden pelaajia epäillään raiskauksesta!

29.12.2015 By:RV

Kaj_Kunnas

Kaj Kunnas on tuttu ja tunnettu urheilutoimittaja

Read More →

Listamedian F1- edit, video Formula Ykkösten kiehtovasta mailmasta

 

9.8.2015 By:RV

Pastor Maldonado (VEN) Lotus F1 E23. Hungarian Grand Prix, Sunday 26th July 2015. Budapest, Hungary.

Pastor Maldonado (VEN) Lotus F1 E23.
Hungarian Grand Prix, Sunday 26th July 2015. Budapest, Hungary.

Lotus F1 Team

Kuva viime kisasta Unkarista 2015. Formula 1- aiheinen kuvituskuva, ei liity tapaukseen.

 

Listamedia on julkaissut videon Formula ykkösten kiehtovasta mailmasta. Kyseessä on video, joka on fanien kuvaama ja Listamedian toimittajan kokoama. Formulat ovat tällä hetkellä kesätauolla, jonka jälkeen jännittävä mestaruustaisto jatkuu legendaarisella Spa-Francorchampsin radalla, joka myös esiityy videossa.

 

Read More →

Lotus F1 julkisti 2015 menopelin- analyysi ja vertailu

27.1.2015 By:RV

Alkusanat

 

Lotus F1 julkisti eilen uuden F1 autonsa vuosimallia 2015, nimeltään Lotus E23. Kiivaan kehitystyön jälkeen on syntynyt konsepti, jota hiotaan vielä pitkin kautta ja varsinkin tulevissa talvitesteissä. Auton ulkomuoto saattaa muuttua vielä paljon. F1 kausi 2015 alkaa Melbournessa 15.3. Kuskeina toimivat viimevuotiset Romain Grosjean sekä Pastor MaldonadoClarisse Hoffmanin, Lotus F1-tiimin mediakommunikaattorimanagerin (media communications manager) kanssa tekemämme yhteistyön kautta voimme ilolla julkistaa kuvat kyseisestä autosta. Kaikki kuvat omaa Lotus F1- ja ne on tarkoitettu medialle. Johtava analyytikkomme vertaa entistä, vuoden 2014 E22 autoa vuoden 2015 E23 autoon.

Read More →

Urheiluvuosi 2014: tuhansien järvien maan näkökulma

4.1.2015 By:RV

urheiluvuosi2014

Read More →

Listamedia vaihtoi nettisivujensa palveluntarjoajaa!

BY:JK

 

Listamedia-tuo vapaan median perikuva-vaihtoi nettisivujensa palveluntarjoajaa. Syynä vaihdokselle on lukijoitamme enemmän hyväilevä ja hivelevä palvelu, nopeampi yhteys sivuille (joka taasen tarkoittaa nopeampaa tiedon levittämistä) ja uuden sivuston helpompi ja ammattimaisempi käyttökokemus toimittajia varten, jotka työskentelevät 60/60/24/7/30/365  Listamedian mediakompleksissa, jonka sijainti on salainen.

Listamedia on julkaissut kaikki vanhat uutisensa myös uudella sivustollaan.

Listamedia haluaakin kiittää edellistä palveluntarjoajaa, jonka tarjoama palvelu oli myös ensiluokkaista. Lisäksi haluaisimme kiittää edellistä palveluntarjoajaa loistavasta asiakaspalvelusta, johon emme ottaneet koskaan yhteyttä.

Listamedia jatkaa laadukasta laatutyötään uudella nettisivualustalla.

Lisäksi Listamedia haluaa toivottaa hyvää Joulun odotuksen odotusta.

Ps. Listamedia aikoo silti säilyttää ainakin toistaiseksi vanhan sivustonsa, jonka löydät osoitteesta http://www.listamedia.w2.fi, sivusto toimii ”joutomaana”.

Listamedia listasi kovimmat pokerinaiset!

(Julkaistu alunperin) 11.12.2014 By: JK

 

Listamedia listasi omasta mielestään kovimmat pokerinaiset. Listasijoitukseen vaikutti naisten ansioituminen pokerin pelaamisessa. Pokeri ei nimittäin ole aivan helppo laji. Onneksi netistä löytää ohjeita pokerin pelaamiseen, kuten nettipokerin aloittaminen, jolla myös aivan tavalliset tallaajatkin voivat harjoittaa pokeritaitojaan.

Voit myös tutustua WSOP:n (World Series of Poker) sen omilta sivuilta.

Alapuolella oleva lista on Listamedian kokoama ja edustaa Listamedian näkemystä kovimmista pokerinaisista. Voit myös tutustua muiden tekemiin listoihin.

 

10. Liz Lieu

 

Liz Lieu on vietnamilainen pokerin pelaaja. Vuonna 2010 hän oli tienannut  $825,000 live turnauksissa.

 

9. Erica Schoenberg

 

Erica Schoenberg on amerikkalainen pokeritähti. Hän pelaa myös blackjackia ja lentopalloa. Vuonna 2014 hän oli tienannut $870,000 live turnauksissa.

 

8. Isabelle Mercier

 

Isabelle Mercier on kanadalainen pokerinpelaaja. Hän on opiskellut yritysjuridiikkaa Université de Montréal-koulussa. Hän oli tienannut vuonna 2012 $1,200,000 live turnauksilla.

 

7. Clonie Gowen

 

Cycalona ”Clonie Gowen” on yhdysvaltalainen pokeriammattilainen. Syyskuussa 2003 hän voitti ensimmäisen WPT:n naisten kutsukilpailun, Ladies’ Nightin. Hänen turnausansionsa olivat vuonna 2008 $1,531,283.

 

6. Jennifer Harman

Jennifer Harman on amerikkalainen pokernainen. Hän on valmistunut Nevadan yliopistosta. Hänen turnausansionsa olivat vuonna 2007 $1,773,501.

 

5. Liv Boeree

Liv Boeree on englantilainen pokerin pelaaja. Hänellä on tutkinto astrofysiikasta Manchesterin yliopistosta.  Hänen turnausansionsa olivat vuonna 2014 $2,447,050.

 

4. Vanessa Rousso

Vanessa Rousso on amerikkalainen nainen, joka pelaa pokeria. Hän on valmistunut Duke Universitystä vuonna 2003. Hänen turnausansionsa olivat vuonna 2014 $3,513,843.

 

3. Annie Duke

Annie Duke on yhdysvaltalainen pokeriammattilainen. Duke opiskeli Columbian yliopistossa pääaineinaan englannin kieli ja psykologia. Hän opiskeli myös Pennsylvanian yliopisotssa kognitiivista psykologiaa. Hänen turnausansionsa olivat vuonnaa 2007 $3,414,979.

2. Kathy Liebert

Kathy Liebert on amerikkalainen pokerin pelaaja. Hän on ensimmäinen nainen, joka on voittanut pokeriturnauksen jossa on ollut vähintään 5 000 dollarin turnausmaksu (buy-in). Lisäksi hän oli ensimmäinen nainen joka voitti turnauksen, jossa oli pääpalkintona miljoona dollaria. Hänen turnausvoittonsa olivat vuonna 2010 $5,687,594.

 

1. Vanessa Selbst

Vanessa Selbst on yhdysvaltalainen pokerin pelaaja ja eräs menestyksekkäimmistä naispelaajista. Hän opiskeli Yalen yliopistossa lakia. Hänen turnausansionsa olivat vuonna $9,645,067, tehden hänestä maailman eniten rahaa pokerissa tienanneen naisen.

 

Mitä mieltä olit listasta? Jätä kommenttisi alla olevaan kommenttikenttään!

 

 

Muistatko vielä- Jäämies vie Lotuksen voittoon!

(Julkaistu alunperin) 11.12.2014 By:RV

 

 

Listamedia on koonnut monia F1- aiheisia uutisia. Tämä johtuu taas kyseisestä toimittajasta, ja tämä toimittaja myöntääkin olevansa ehdoton F1-fani sekä lyö ahkerasti vetoa F-ykkösistä. Nyt on aika katsoa autourheilun kuningasluokan historiaan.

 

Kuvan omaa Lotus F1-tiimi, joka antoi Listamedialle kaikki oikeudet käyttää niitä lähettämällä Väiski Rogerille medialle tarkoitetut tunnukset Lotuksen sivuille. Ja kuten kuvasta huomaa, aivan täyttä laatua. Ei voi muuta sanoa kun että kuva on alunpitäen paljon suurempi ja tarkempi, mutta sitä on ainoastaan tilansäästösyistä pienennetty. Kiitos Lotus F1.

 

2012 Lotus F1-tiimi palkkasi yllättäen mailmanmestari Kimi Räikkösen. Kimi oli 2011 ajanut rallia. Voisi jopa sanoa, että Lotus pyyhki Kimistä loputkin ralliraidat. Seitsämän kertaa palkintopallilla, 207 pistettä, pronssia MM-sarjassa sekä ehkä se tärkein, voitto. Abu Dhabin GP 2012 oli jännittävä kisa monesta syystä.

 

Maailmanmestaruustaisto Sebastian Vettelin ja Fernando Alonson välillä sai yllättävän käänteen kun Vettelin auto hylättiin aika-ajoissa, koska häneltä loppui menopetrooli ja tästä johtuen FIA ei voinut ottaa näytettä tästä litkusta. Vettel aloitti kisan varikolta. Hän teki yllättävän nousun ja lopetti kisan kolmantena. Alonso toisena.

 

Mutta voittajana Suomen suuri mies Räikkönen. Räikkönen otti hyvän startin, ohittaen kylmänviileästi hidasstartti-Webberin sekä kolariherkänMaldonadon. Ja kun Hamiltonista bensapumppu jätti, voitto oli varma. Vakuutena voidaan myös pitää Kimin lentäväksi lauseeksi jäänyttä ”Just leave me alone, I know what I’m doing”, jonka hän sanoi tiimiradiossa Lotuksen mekaanikolle.