Category Archives: Terveys

Terveytesi takaa Listamedian terveysosio.

ARTO LAURI REMIX REMIX

Suomi-Finlandian tuleva presidentti merkkaa Suur-Suomen reviiriä talvisodan hengessä

Arttu Pulkkinen presidentiksi.

Kiistämätöntä Faktaa: todistaja kertoo SUPON murhadroneista!

mailma matkaa radallaan plutoniumkirnu pyörii uudestaan

ei mikään muutu milloinkaan olkiluoto rakennetaan uudestaan supo slurkeille plutoniumia tuottamaan koska aina muistetaan kun ww2 lopussaa suomi lupautui toimittamaan neuvostoliitolle plutoniumia AINA JA IANKAIKKISESTI tuhoten oman KANSANSA GAMMAAVASSA HORNASSA! minun autoa seurataan supo slurkkien toimesta, lennosto on jo käskenyt taktiset ylilennot nukkumiseni REM-sykliä noudattaen 100% tuhoisinta häirintää aikaansaaden! taktinen salajuoni 100% supon toimesta murha käsky jo lähtenyt, sitä vaan odotetaan milloin ”itsemurha” lavastetaan kun miljoonapalkkaiset supon slurkittajat murhaavat!! salajuonessa mukana mm. rauno mokka, armeijan tuttuja sekä 33-asteen vapaamuurarit, joita mm. tervossa näin kerran. Autoon todennäköisesti asennetaan pommi joka ampuu turvatyynyt ohittaen. Puolustusministeri on jo käynyt asian läpi 110% suunniteltu homma että kuolema korjaa ydinaseista puhujat POIS JA PIAN! Koivut kaivettiin viime kesänä lavastuspuuhissa M1 lähetettä himoiten, oikein supolla sykkii sinisatanisi vittua!! mikroaaltouuneilla on häiritty jo monta kuukautta aivoihin päin jota amplifikoitu mm. gammasäteilyllä suoraan seinän läpi..

Eräänä tiistaina

BY:JK

Listamedian päätoimittaja heräsi rankan päivän jälkeen. Hän oli juuri saapunut Turusta. Silti matka tuntui, kuin se olisi kestänyt yli viikon.

Read More →

Eräänä maanantaina

BY:JK

 

Jonkin oli nyt pakko muuttua. Päätoimittaja tiesi jo jostain koko päivän kulun. Hän päättikin, että nyt asiat muutetaan kerralla. Listamedian toimitus oli kerääntynyt kokoon kuulemaan päätoimittajan päiväkäskyä. Päätoimittaja ilmoitti, että hän odottaa erästä puhelua. Jutustelu keskeytyi erään toimittajan huudahtaen ”Päätoimittaja-kun! Denwa!”

Read More →

Eräänä maanantaina

BY:JK

 

Päätoimittaja heräsi aikaisin. Hän tunsi, kuinka jokin oli muuttunut. Hän lähti kohti Listamedian toimitusta, tuntien suurta itsevarmuutta. Jostakin syystä kaikki tuntui aivan kirkkaalta, ja mikään ei tuntunut vaivaavan enää. Kuitenkin hänen kauhukseen hän huomasi, kuinka Listamedian toimitus oli kerääntynyt kokoon kuulemaan päätoimittajan päiväkäskyä. Päätoimittaja ei halunnut edes aloittaa päiväkäskyä, sillä hän tunsi, että hän oli saamassa puhelun. Eräs toimittaja huusikin ”Päätoimittaja-kun! Denwa!”

Read More →

Eräänä maanantaina

BY:JK

 

Nyt oli jotain outoa meneillään, tuumaili Listamedian päätoimittaja. Tätä ilmiötä oli jatkunut jo jonkin aikaa. Listamedian toimitus oli kerääntynyt kokoon kuulemaan päätoimittajan päiväkäskyä. Päiväkäskyn anto keskeytyi erään toimittajan huudahtaen ”Päätoimittaja-kun! Denwa!” Kuin jostain kummasta päätoimittaja osasi jo odottaa puhelua. Tämän lisäksi hän jo jostain kummasta osasi yhdistää soittajan ja hänen ulkonäkönsä.

Read More →

Eräänä maanantaina

BY:JK

 

Jokin oli pielessä. Jokin outo asia oli kalvanut päätoimittajan mieltä jo jonkin aikaa. Silti hän ei keksinyt mikä se oli. Listamedian toimitus oli kerääntynyt kokoon kuulemaan päätoimittajan päiväkäskyä. Päiväkäskyn anto keskeytyi erään toimittajan huudahtaen ”Päätoimittaja-kun! Denwa!” Päätoimittaja ihmetteli hieman, kuka ihme soittaa tähän aikaan aamusta, kun toimittajamme eivät ole vielä edes ruoskittu töihin?

Read More →

Eräänä maanantaina

BY:JK

Listamedian toimitus oli kerääntynyt kokoon kuulemaan päätoimittajan päiväkäskyä. Päiväkäskyn anto keskeytyi erään toimittajan huudahtaen ”Päätoimittaja-kun! Denwa!” Päätoimittaja ihmetteli hieman, kuka ihme soittaa tähän aikaan aamusta, kun toimittajamme eivät ole vielä edes ruoskittu töihin?

Read More →