Category Archives: Televiisio Ja Bb

Näköradion tapahtumat ja päivän BB-uutiset löytyvät tästä.

ARTO LAURI REMIX REMIX

Suomi-Finlandian tuleva presidentti merkkaa Suur-Suomen reviiriä talvisodan hengessä

Arttu Pulkkinen presidentiksi.

Kiistämätöntä Faktaa: todistaja kertoo SUPON murhadroneista!

mailma matkaa radallaan plutoniumkirnu pyörii uudestaan

ei mikään muutu milloinkaan olkiluoto rakennetaan uudestaan supo slurkeille plutoniumia tuottamaan koska aina muistetaan kun ww2 lopussaa suomi lupautui toimittamaan neuvostoliitolle plutoniumia AINA JA IANKAIKKISESTI tuhoten oman KANSANSA GAMMAAVASSA HORNASSA! minun autoa seurataan supo slurkkien toimesta, lennosto on jo käskenyt taktiset ylilennot nukkumiseni REM-sykliä noudattaen 100% tuhoisinta häirintää aikaansaaden! taktinen salajuoni 100% supon toimesta murha käsky jo lähtenyt, sitä vaan odotetaan milloin ”itsemurha” lavastetaan kun miljoonapalkkaiset supon slurkittajat murhaavat!! salajuonessa mukana mm. rauno mokka, armeijan tuttuja sekä 33-asteen vapaamuurarit, joita mm. tervossa näin kerran. Autoon todennäköisesti asennetaan pommi joka ampuu turvatyynyt ohittaen. Puolustusministeri on jo käynyt asian läpi 110% suunniteltu homma että kuolema korjaa ydinaseista puhujat POIS JA PIAN! Koivut kaivettiin viime kesänä lavastuspuuhissa M1 lähetettä himoiten, oikein supolla sykkii sinisatanisi vittua!! mikroaaltouuneilla on häiritty jo monta kuukautta aivoihin päin jota amplifikoitu mm. gammasäteilyllä suoraan seinän läpi..

Tiesitkö tämän Upi- sarjan päähenkilöstä?


Houkutus Islannin, Peli valtaistuiten ja Only lifen yms muiden bääbää ihahhaa liibalaabaohjelmien lisäksi Suomen ehdottomasti suosituin sarja on Upi- Paltamon lahja mailmalle ( Joonan kotituotanto-oy, kesto 50-800 min sammumisesta riippuen).

Mutta tiesitkö näitä asioita true KKOrner KKONaa ukosta?

-Suomen suosituin striimeri, ma-su yönä yli 2000 katsojaa

-Maxxed rune ukko, yli 300 komfirmoitua tappoa

-Upilla on paljon kokemusta naisista; tytön pitäminen kädestä, tyttö sylissä, tytön suutelu, pini ja tissit ovat arkipäivää Upille.

-Paltamon lahja mailmalle.

-Tyylikäs nuorimies, Upin sarjan alettua punasinisten ruudullisten kauluspaitojen ja Adidaksen verryttelyasujen hinta räjäti pilviin eikä niitä saa enää mistään.

-Kajaanin kuninkuuden jälkeen aikoo palata Paltamoon sattuneista syistä.

-”MMMMHÄÄHHÄÄHLÄHLÄÄHLÄÄ”

-Kun Upi tilaa baarissa kaljan, Upi tilaa sen narikasta.

-Aikoo hakea logistiikka-alalle, koulutettu. Logistiikka-ala tulee sitten mukaan että tuota kun. Kokemusta rekalla ajamisesta mm. Eurotruck simulatorissa yli 9000h.

-True KKOna KKOMRADE.

-Cosplay ukot käy Upin luona turhaan usein lähinnä kateellisten toimesta, ei oo oikeest mitää hättää ollu.

-Vaikka kertoo avoimesti naiselle homokavereistaan ja pelailee vaan runea niin silti naiset vaan kiehnää sylissä. Naiset myös jää Upin luo vaikka niitä millä pieksisi.

-Tapsa on Upin paras ystävä. Tapsan syytä on myös moni asia valitettavasti.

-Useasti lehdessä, viimeisimpänä siitä, kun Upin menestyksestä ja naisista kateelliset idiootit ovat käyneet katkerana Upia hakkaamassa ja hakivat tällä huomiota.

-”Jumankauta ku ukko heräs niin…”

-Liikkuu yleensä vasta 8 jälkeen illalla ulkona kun se on tuo päivänvalo ja ihmiset siellä.

-Upi harrastaa animea.

-Upi voi vetää omien sanojensa mukaan ”15 rivaa” eikä tunnu missään. Ei lähde rivat toimimaan.

-Upin virtsassa on ravinteita

-Upilla on hyvät läheissuhteet. Esim. MMummon kanssa tekemisissä jatkuvasti ja MMummo käy välillä yllättävästi piipahtamassa. MMummon kanssa puhuu usein esim. pinin saamattomuudesta ja kavereistaan.

-Voisi kuvitella itsensä kouluampujana vain, jos olis ”vitusti ammuksia ja ampusin itteni sit lopulta” Eli siis tervejärkinen nuorimies.

-Sosiaalitoimiston katkerat elämään kyllästyneet tantat häiritsevät menestyvän nuorimiehen menoa katkeruudestaan.

-Läheisiä ystäviä paljon esim. Joona ja JJimi.

-Ei oo ees kylymää, kaiken voi vetää ykösellä ”upishottina”.

Oheisella videolla Upin parhaita paloja! Eikun vaan DJ Splash TTunet täysille ja Upin seikkailuja seuraamaan! WE ARE FLYING HIGH!!

Eeron helvetti: ”Viihdeteollisuus pitää minua pilkkanaan!”

BY:JK

Eero on aivan tavallinen nuorimies. Hän ei käytä alkomahoolia, tuppakituotteita tahi huumehia. Silti hänellä on aivan kauhea pahe, josta Eero ei pääse eroon. Lue lisää alta!

Read More →

Toimittaja ja kuvaaja ammuttiin Amerikassa kesken suoran lähetyksen

BY:JK

Ameriikassa sattuneessa ammuskelussa kuolivat toimittaja Alison Parker ja kuvaaja Adam Ward. Ampuja joko kuoli tai loukkaantui omasta luodistaan takaa-ajon päätteeksi.

Read More →

Muistatko nämä lastenohjelmat?

BY:JK

Listamedian tekemän uutisen jälkeen ihmiset saivat nostalgiaryöpyn. Muistatko sinä vielä nämä lastenohjelmat?

Read More →

Muistatko tämän lastenohjelman? Katso miltä sen alussa näkyvän auringon näyttelijä näyttää nykyään!

Suositussa Teletapit sarjassa seikkailleen auringon näyttelijä on kasvanut jo aikuiseksi.

Read More →

Listamedia vaihtoi nettisivujensa palveluntarjoajaa!

BY:JK

 

Listamedia-tuo vapaan median perikuva-vaihtoi nettisivujensa palveluntarjoajaa. Syynä vaihdokselle on lukijoitamme enemmän hyväilevä ja hivelevä palvelu, nopeampi yhteys sivuille (joka taasen tarkoittaa nopeampaa tiedon levittämistä) ja uuden sivuston helpompi ja ammattimaisempi käyttökokemus toimittajia varten, jotka työskentelevät 60/60/24/7/30/365  Listamedian mediakompleksissa, jonka sijainti on salainen.

Listamedia on julkaissut kaikki vanhat uutisensa myös uudella sivustollaan.

Listamedia haluaakin kiittää edellistä palveluntarjoajaa, jonka tarjoama palvelu oli myös ensiluokkaista. Lisäksi haluaisimme kiittää edellistä palveluntarjoajaa loistavasta asiakaspalvelusta, johon emme ottaneet koskaan yhteyttä.

Listamedia jatkaa laadukasta laatutyötään uudella nettisivualustalla.

Lisäksi Listamedia haluaa toivottaa hyvää Joulun odotuksen odotusta.

Ps. Listamedia aikoo silti säilyttää ainakin toistaiseksi vanhan sivustonsa, jonka löydät osoitteesta http://www.listamedia.w2.fi, sivusto toimii ”joutomaana”.