Category Archives: Rakkaus Ja Seksi

Rakkaus ja seksi-osio.

HUH HUH! NYT ON HÄRÖÄ!

LUE LISÄÄ! (K18)

Mediassa on liikkunut huhuja, että on julkaistu härski hartikkeli! Lue uusi viisikymmentä varjostus harmaan täältä ilmaiseksi!!!! VAIN LISTAMEDIASSA!

 

Read More →

Poptähti Robyn Rihanna Fentyn kohukuva: suutelee alastoman pikkulapsen kanssa!

20.11.2016 By:RV

Listamedia paljastaa! Rihannan vakava sairaus, pedofilia, paljastui!

Read More →

Sateenkaari pieraisi Kissa-skumpan

BY:JK

 

Lue artikkeli:

Read More →

Listamedia julkaisi uusia tuotteita kaupassaan!

söps

 

Read More →

Listamedia vaihtoi nettisivujensa palveluntarjoajaa!

BY:JK

 

Listamedia-tuo vapaan median perikuva-vaihtoi nettisivujensa palveluntarjoajaa. Syynä vaihdokselle on lukijoitamme enemmän hyväilevä ja hivelevä palvelu, nopeampi yhteys sivuille (joka taasen tarkoittaa nopeampaa tiedon levittämistä) ja uuden sivuston helpompi ja ammattimaisempi käyttökokemus toimittajia varten, jotka työskentelevät 60/60/24/7/30/365  Listamedian mediakompleksissa, jonka sijainti on salainen.

Listamedia on julkaissut kaikki vanhat uutisensa myös uudella sivustollaan.

Listamedia haluaakin kiittää edellistä palveluntarjoajaa, jonka tarjoama palvelu oli myös ensiluokkaista. Lisäksi haluaisimme kiittää edellistä palveluntarjoajaa loistavasta asiakaspalvelusta, johon emme ottaneet koskaan yhteyttä.

Listamedia jatkaa laadukasta laatutyötään uudella nettisivualustalla.

Lisäksi Listamedia haluaa toivottaa hyvää Joulun odotuksen odotusta.

Ps. Listamedia aikoo silti säilyttää ainakin toistaiseksi vanhan sivustonsa, jonka löydät osoitteesta http://www.listamedia.w2.fi, sivusto toimii ”joutomaana”.

Uuuh! Nyt on kuumaa! Tennistähdet Caroline Wozniacki ja Serena Williams julkistivat kuumat bikiniselfiet!

9.11.2014 By: RV

 

 

Ylhäällä Caroline Wozniacki, alhaalla Serena Williams. Serenan kuvaa voidaan pitää onnistuneempana, koska siinä on enemmän Instagram-tykkäyksiä. Molemmat osaavat varmasti käsitellä mailaa ja pelaavat hyvin sekä etu- että takakentän uumenissa. Mailan käsittelytaidoista kertoo myös naisten tennismenestys. Tämä toimittaja ottaisi ilolla vastaan pikku taidonnäytteitä mailan käsittelytaidoissa. Naiset varmaan ovat tottuneet pitkiin otteluihin, joissa hiki virtaa ja mailaa paukutetaan niin että siitä lähtee jopa jänteet poikki. Palloakin hakataan niin että tuntuu ja naisten karjaisut lähtevät yli sadan desibelin voimalla. Tiukoissa tennistaistoissa mennään eriä jopa tyhjälläkin tankilla. Ykkönen ja Kakkonen (syötöt) ovat molemmilla timmissä kunnossa, vaikka Carolinen ykkönen puoltaa lievästi oikealle.

 

Caroline kommentoi kuvaansa näin: ”Elämä on hyvää! #allasaika #eifiltteriä”. Tästä huomaammekin, miten lauseen rakenne on muuttunut sosialistisessa mediassa huonoon suuntaan. Risuaitamerkillä saadaan tehostetusti kuva näkymään hakutuloksissa, joka saattaa kertoa jotain motiivista näille kuville.

 

Listamedia avasi uuden paitakaupan!

(Julkaistu alunperin) 07.11.2014 By: JK

 

 

Listamedia, tuo johtava ja paras vapaa mediatalo. (Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media.) On perustanut paitakaupan kaikille teille, jotka haluatte tukea vapaata mediaa näinä vaikeina aikoina, jolloin muut mediatalot kuuluvat Illuminatiin.

 

Voit ostaa paitoja täältä!

USKOMATONTA! Apple johtaja olikin homo!

(Julkaistu alunperin) 31.10.2014 By: JK

 

 

Listamedian tietojen mukaan Apple johtaja, Tim Coock, on pesunkestävä homoseksuaali. Coockin pesunkestävyyttä ei olla kuitenkaan testattu, mutta Listamedian arvion mukaan Coock pitäisi pestä sadassa asteessa viher-vasemmisto pyykin kanssa.

Listamedian toimituksen mukaan tämä on juurikin syynä Applen orastavalle alamäelle ja Applen tuotteiden homoudelle. Applen tuotteethan ovat tunnetusti tosi homoja.

 

Lähde: IL

 

Demi Lovato meni naimisiin viisivuotiaan kanssa!

(Julkaistu alunperin) 16.10.2014 BY:JK

Amerikkalainen laulaja ja tusinatyrkky Demi Lovato kohautti menemällä naimisiin viisivuotiaan Grant pojan kanssa. Tapauksesta tekee järkyttävän se, että Grant kosi Demia Demin ollessa keikalla ja kosinta tapahtui lavalla, suuren yleisön edessä.
Listamedia ei tue lapsiavioliittoja, ellei ne kuulu kyseisten ihmisten kulttuuriin, koska emmehän me rasisteja ole. Tietojemme mukaan Lovato tai Grant eivät ole muslimeja eivätkä kuulu sellaiseen etniseen kulttuuriin, jossa lapsiavioliitot ovat sallittuja. Listamedia vaatiikin, vallan vahtikoirana, että Suomen valtio tekee tästä nootin Amerikan Yhdysvalloille, tai hallituksen tulee hajota.
Listamedia kyseenalaistaa Lovaton ja Grantin suhteen myös, koska Norjassa oli juurikin vähän aikaa sitten tapaus jossa 12-vuotias tyttö, nimeltään Thea, oli menössä naimisiin 37-vuotiaan Geir nimisen miehen kanssa. Heidän häänsä paljastuikin suunnitelluksi mainostempaukseksi, joka vastusti lapsiavioliittoja.
Listamedian mukaan Thean ja Geirin häät olisivat olleet pöyristyttävät, jos ne olisivat olleet oikeat, sillä kyseessä oli miehen suuri ikäero tyttöön verrattuna. Kuitenkin Listamedian vastaava pervertikko Jarmo Siltamäki toteaa Grantin olevan todellinen alffa ja kaikkien poikien tulisi pyrkiä menemään naimisiin viisivuotiaana 22-vuotiaan naisen kanssa.
Katso video Demin ja Grantin kihlauksesta:

 

Katso video Thean ja Geirin häistä:

 

 

Nainen luulee, että hänet on raiskattu

(Julkaistu alunperin) 4.9.2014 By: RV

 

Mediassa sekä sosiaalisessa mediassa on levinnyt jonkun nuoren suomalaisnaisen kertoma tarina. Tarina menee noin näin; nainen joi Helsinkiläisessä yökerhossa ”yhden” juoman. Sitten ”muisti alkoi pätkiä”. Sen jälkeen ”tuntematon mieshenkilö” talutti hänet autoon, autossa mies alkoi ”suukotella ja riisua häntä”. Sen jälkeen Hän kuvailee, miten hänet pakotettiin polttamaan jonkinlaista savuketta, minkä jälkeen iäkkäämpi mies ”raiskasi” hänet. Tämän jälkeen mies ajoi autoa ”pitkän aikaa”, ja ajon päätteeksi uhri ”häädettiin” autosta kadulle. Tarina on Listamedian analysistiosaston Matti Virtasen mukaan todennäköisesti valetta, koska naisilla on tapana tehdä perättömiä raiskausilmoituksia ja levitellä niitä. Todisteena masa pitää tätä oheista helsingin poliisin tiedotetta(21. heinäkuuta rullaa alaspäin) joka vesittää todennäköisesti koko tarinan:

 

”Outo yleistyvä ilmiö: Pelti kiinni ja jatkoille, aamulla selvittämään sänkypuuhia poliisille

Toisen ihmisen väkisin ottaminen jättää usein elinikäisen arven raiskatun elämään. Kynnys rikosilmoituksen tekemiseen on viime vuosina vihdoinkin laskenut – joka muuten selittää myös seksuaalirikosten tilastollisen lisääntymisen pitkällä aikavälillä. On hienoa, että ihmiset uskaltavat vihdoin lähestyä poliisia näin vaikeassa aiheessa ja rikosten tekijät saadaan tilille teoistaan. Hyvä kehityssuunta ja hienoa, että ihmiset ottavat rohkeasti yhteyttä!

Kolikon kääntöpuolena kuvioihin on tullut mukaan uusi erikoinen ilmiö: Ihmiset heittävät illanistujaisissa kannikat olalle ja tulevat tunnontuskissaan selittämään poliisille edellisillan kännisurffailuja. ”Minusta tuntuu että minut on huumattu ja raiskattu”, kuuluu yleinen kertomus. Huumeista ei usein kuitenkaan näy verikokeissa jälkeäkään ja tarinaa rytmitetään sanoilla ”kai”, ”ehkä” ja ”luulisin”. ilmoituksen tekijä monesti myös myöntää, että viinaa tuli kyllä vedettyä ihan kahdella kädellä, mutta ”en minä kyllä näin selvin päin olisi ikinä kaatunut sen kanssa sänkyyn”. Jatkot baari-illan jälkeen puolitutun tai tuntemattoman asunnossa eivät enää aamulla tuntuneet hyvältä idealta. Tehdäänkö asiasta sitten rikosilmoitus ja lähdetään selvittämään tätä känni-ideaa käräjäoikeudessa? Selvennyksenä täytyy muuten todeta, että tämänkaltaisia ilmoituksia tekevät sekä naiset että miehet.

Seksuaalirikolliset tulee saada tilille teoistaan, mutta entäs ne, jotka tekevät perättömän ilmoituksen toisesta? Pahimmillaan perättömällä ilmoituksella voi pilata toisen ihmisen elämän. Mutta eipä sillä niin väliä, kunhan saan vaan vellovan syyllisyydentuntoni rauhoittumaan eilisillan osalta? Entäs jos ei tarvitsisi edes potea mitään syyllisyyttä vaan alkoholilla läträttäisiin vain sen verran, että muistikuvia olisi muuallakin kuin puhelimen kamerassa?

Jos saamme pyytää, ilmoittakaa edelleenkin seksuaalirikoksista poliisille matalalla kynnyksellä, mutta muistutamme myös, että perättömän ilmoituksen tekeminen on rikos.

Tummasta aiheesta huolimatta, aurinkoista alkuviikkoa kaikille!

Toivottaapi tutkinnan pojjaat Pasilasta”