Category Archives: Autot

Automobiiliosio. Kaikki moottorilla toimivat nelipyöräiset yms löytyvät tästä osiosta.

Listamedian asiantuntija: Hollolan kuolonkolari olisi voitu välttää yksinkertaisella toimenpiteellä

Kuva ei liity tapaukseen.

 

Mies ajeli Hollolassa taannoin rekkaa päin ja kuoli. Henkilöautossa oli myös hänen vaimonsa, joka myös kuoli.

 

Kuva ei liity tapaukseen

 

Listamedian liikenneasiantuntijan mukaan on yksi helppo kikka, millä koko tapahtuma olisi voitu välttää! Jos oltaisiin toimittu hänen suunnitelmansa mukaan, perheellä olisi äiti eikä rekkakuskilla olisi traumoja. Asiantunija kehottaa perehtymään ohjeisiin osoitteessa:

https://www.vr.fi/cs/vr/fi/aikatauluhaku

ARTO LAURI REMIX REMIX

Suomi-Finlandian tuleva presidentti merkkaa Suur-Suomen reviiriä talvisodan hengessä

Arttu Pulkkinen presidentiksi.

Kiistämätöntä Faktaa: todistaja kertoo SUPON murhadroneista!

mailma matkaa radallaan plutoniumkirnu pyörii uudestaan

ei mikään muutu milloinkaan olkiluoto rakennetaan uudestaan supo slurkeille plutoniumia tuottamaan koska aina muistetaan kun ww2 lopussaa suomi lupautui toimittamaan neuvostoliitolle plutoniumia AINA JA IANKAIKKISESTI tuhoten oman KANSANSA GAMMAAVASSA HORNASSA! minun autoa seurataan supo slurkkien toimesta, lennosto on jo käskenyt taktiset ylilennot nukkumiseni REM-sykliä noudattaen 100% tuhoisinta häirintää aikaansaaden! taktinen salajuoni 100% supon toimesta murha käsky jo lähtenyt, sitä vaan odotetaan milloin ”itsemurha” lavastetaan kun miljoonapalkkaiset supon slurkittajat murhaavat!! salajuonessa mukana mm. rauno mokka, armeijan tuttuja sekä 33-asteen vapaamuurarit, joita mm. tervossa näin kerran. Autoon todennäköisesti asennetaan pommi joka ampuu turvatyynyt ohittaen. Puolustusministeri on jo käynyt asian läpi 110% suunniteltu homma että kuolema korjaa ydinaseista puhujat POIS JA PIAN! Koivut kaivettiin viime kesänä lavastuspuuhissa M1 lähetettä himoiten, oikein supolla sykkii sinisatanisi vittua!! mikroaaltouuneilla on häiritty jo monta kuukautta aivoihin päin jota amplifikoitu mm. gammasäteilyllä suoraan seinän läpi..

Listamedian jouluiset autoiluohjeet

25.12.2015 By:RV

Read More →

Oletko aina ajanut autolla väärin? Tämä yksinkertainen kikka voi pelastaa henkesi!

BY:JK

SONY DSC

Kuvan autot eivät liity tapaukseen.

Listamedian autojen tutkimuslaitos paljasti juuri yksinkertaisen kikan, joka voi pelastaa useiden ihmisten henkiä! Uskomme että monikin on ajanut aina väärin tottelemalla tätä helppoa kikkaa! Lue lisää alapuolelta!

Read More →

Listamedia vaihtoi nettisivujensa palveluntarjoajaa!

BY:JK

 

Listamedia-tuo vapaan median perikuva-vaihtoi nettisivujensa palveluntarjoajaa. Syynä vaihdokselle on lukijoitamme enemmän hyväilevä ja hivelevä palvelu, nopeampi yhteys sivuille (joka taasen tarkoittaa nopeampaa tiedon levittämistä) ja uuden sivuston helpompi ja ammattimaisempi käyttökokemus toimittajia varten, jotka työskentelevät 60/60/24/7/30/365  Listamedian mediakompleksissa, jonka sijainti on salainen.

Listamedia on julkaissut kaikki vanhat uutisensa myös uudella sivustollaan.

Listamedia haluaakin kiittää edellistä palveluntarjoajaa, jonka tarjoama palvelu oli myös ensiluokkaista. Lisäksi haluaisimme kiittää edellistä palveluntarjoajaa loistavasta asiakaspalvelusta, johon emme ottaneet koskaan yhteyttä.

Listamedia jatkaa laadukasta laatutyötään uudella nettisivualustalla.

Lisäksi Listamedia haluaa toivottaa hyvää Joulun odotuksen odotusta.

Ps. Listamedia aikoo silti säilyttää ainakin toistaiseksi vanhan sivustonsa, jonka löydät osoitteesta http://www.listamedia.w2.fi, sivusto toimii ”joutomaana”.

Nainen oli ratissa- tässä seuraukset

(Julkaistu alunperin) 28.10.2014 By:RV

 

 

Kuvan nainen tai auto eivät liity tietääksemme tapaukseen. Tarkkasilmäisimmät voivat päätellä, kummalla on ajettu enemmän.

 

Rautavaaralla tapahtunut perhesurma/liikenneonnettomuus puhuttaa, tällä kertaa ei sentään valistunutta Kansaa. Listamedianjohtava analyytikko on tapojensa mukaan analysoinut tapauksen. Hän kommentoi: Nainen oli ratissa.*

 

Ylen mukaan* sekä nainen että kyydissäolleet kolme eri aikaan syntynyttä lasta kuolivat. Analyytikolta kysyttiin lyhyttä tilanneanalyysiä:

”Nainen toiminnallaan käytännössä teloitti kolme lasta sekä itsensä, tosin jälkimmäistä tapahtumien valossa en pidä niin suurena menetyksenä”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Lähde

Listamedia haluaa muistaa kaikella kunnioituksella kuolleita lapsia.

Onko tässä suomen erikoisin parkkipaikka?

(Julkaistu alunperin) 20.9.2014 By:RV

 

 

Parkkipaikalla on kolme miltei saman_laista BMW merkkistä autoa!! Tällaista on harvoin tapahtunut, joten Listamedia uutisoi ja toimittaa.

 

Listamedia haluaa huomioida että kuvassa on vain yksi auto ja loput ovat jonkinlaisia penispumppuja tai koonsuurennuspillereitä. Pahoittelemme virhettä jutussa.