Category Archives: Autot

Automobiiliosio. Kaikki moottorilla toimivat nelipyöräiset yms löytyvät tästä osiosta.

ARTO LAURI REMIX REMIX

Suomi-Finlandian tuleva presidentti merkkaa Suur-Suomen reviiriä talvisodan hengessä

Arttu Pulkkinen presidentiksi.

Kiistämätöntä Faktaa: todistaja kertoo SUPON murhadroneista!

mailma matkaa radallaan plutoniumkirnu pyörii uudestaan

ei mikään muutu milloinkaan olkiluoto rakennetaan uudestaan supo slurkeille plutoniumia tuottamaan koska aina muistetaan kun ww2 lopussaa suomi lupautui toimittamaan neuvostoliitolle plutoniumia AINA JA IANKAIKKISESTI tuhoten oman KANSANSA GAMMAAVASSA HORNASSA! minun autoa seurataan supo slurkkien toimesta, lennosto on jo käskenyt taktiset ylilennot nukkumiseni REM-sykliä noudattaen 100% tuhoisinta häirintää aikaansaaden! taktinen salajuoni 100% supon toimesta murha käsky jo lähtenyt, sitä vaan odotetaan milloin ”itsemurha” lavastetaan kun miljoonapalkkaiset supon slurkittajat murhaavat!! salajuonessa mukana mm. rauno mokka, armeijan tuttuja sekä 33-asteen vapaamuurarit, joita mm. tervossa näin kerran. Autoon todennäköisesti asennetaan pommi joka ampuu turvatyynyt ohittaen. Puolustusministeri on jo käynyt asian läpi 110% suunniteltu homma että kuolema korjaa ydinaseista puhujat POIS JA PIAN! Koivut kaivettiin viime kesänä lavastuspuuhissa M1 lähetettä himoiten, oikein supolla sykkii sinisatanisi vittua!! mikroaaltouuneilla on häiritty jo monta kuukautta aivoihin päin jota amplifikoitu mm. gammasäteilyllä suoraan seinän läpi..

Listamedian jouluiset autoiluohjeet

25.12.2015 By:RV

Read More →

Oletko aina ajanut autolla väärin? Tämä yksinkertainen kikka voi pelastaa henkesi!

BY:JK

SONY DSC

Kuvan autot eivät liity tapaukseen.

Listamedian autojen tutkimuslaitos paljasti juuri yksinkertaisen kikan, joka voi pelastaa useiden ihmisten henkiä! Uskomme että monikin on ajanut aina väärin tottelemalla tätä helppoa kikkaa! Lue lisää alapuolelta!

Read More →

Listamedia vaihtoi nettisivujensa palveluntarjoajaa!

BY:JK

 

Listamedia-tuo vapaan median perikuva-vaihtoi nettisivujensa palveluntarjoajaa. Syynä vaihdokselle on lukijoitamme enemmän hyväilevä ja hivelevä palvelu, nopeampi yhteys sivuille (joka taasen tarkoittaa nopeampaa tiedon levittämistä) ja uuden sivuston helpompi ja ammattimaisempi käyttökokemus toimittajia varten, jotka työskentelevät 60/60/24/7/30/365  Listamedian mediakompleksissa, jonka sijainti on salainen.

Listamedia on julkaissut kaikki vanhat uutisensa myös uudella sivustollaan.

Listamedia haluaakin kiittää edellistä palveluntarjoajaa, jonka tarjoama palvelu oli myös ensiluokkaista. Lisäksi haluaisimme kiittää edellistä palveluntarjoajaa loistavasta asiakaspalvelusta, johon emme ottaneet koskaan yhteyttä.

Listamedia jatkaa laadukasta laatutyötään uudella nettisivualustalla.

Lisäksi Listamedia haluaa toivottaa hyvää Joulun odotuksen odotusta.

Ps. Listamedia aikoo silti säilyttää ainakin toistaiseksi vanhan sivustonsa, jonka löydät osoitteesta http://www.listamedia.w2.fi, sivusto toimii ”joutomaana”.

Nainen oli ratissa- tässä seuraukset

(Julkaistu alunperin) 28.10.2014 By:RV

 

 

Kuvan nainen tai auto eivät liity tietääksemme tapaukseen. Tarkkasilmäisimmät voivat päätellä, kummalla on ajettu enemmän.

 

Rautavaaralla tapahtunut perhesurma/liikenneonnettomuus puhuttaa, tällä kertaa ei sentään valistunutta Kansaa. Listamedianjohtava analyytikko on tapojensa mukaan analysoinut tapauksen. Hän kommentoi: Nainen oli ratissa.*

 

Ylen mukaan* sekä nainen että kyydissäolleet kolme eri aikaan syntynyttä lasta kuolivat. Analyytikolta kysyttiin lyhyttä tilanneanalyysiä:

”Nainen toiminnallaan käytännössä teloitti kolme lasta sekä itsensä, tosin jälkimmäistä tapahtumien valossa en pidä niin suurena menetyksenä”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Lähde

Listamedia haluaa muistaa kaikella kunnioituksella kuolleita lapsia.

Onko tässä suomen erikoisin parkkipaikka?

(Julkaistu alunperin) 20.9.2014 By:RV

 

 

Parkkipaikalla on kolme miltei saman_laista BMW merkkistä autoa!! Tällaista on harvoin tapahtunut, joten Listamedia uutisoi ja toimittaa.

 

Listamedia haluaa huomioida että kuvassa on vain yksi auto ja loput ovat jonkinlaisia penispumppuja tai koonsuurennuspillereitä. Pahoittelemme virhettä jutussa.

 Aiton amiksen auto:opas

(Julkaistu alunperin) 28.8.2014 BY: RV

 

Kuvan auto ei liity tapaukseen.
Autossa on tärkeintä olemus, sekä sisäinen että ulkoinen. Auto-n perushuoto käydään tässä oppaassa perusteelisesti
RATTI monilla automerkeillä tämä tulee valmiiksi asennettuna. Yleisenä nyrkkisääntönä voidaan pitää, että autojen valmisratit ovat riittämättömiä piliksen(katso:pilluralli) ammattimaiseen harjoitukseen, että tavalliseen ajoon. Ratissa yleisesti kulutuskestävin vaihtoehto on ehdottomasti kolmioon perustuva ralliratti. Ketjurattia suositellaan talvella, sillä ketjuratissa parempi pito liukkaissa olosuhteissa, koska ketju parantaa auton pitoa. Puuratti on taas soralla parempi kuin ralli-tai ketjuratti koska puu pitää soralla.
POLKIMET polkimia on miesten autoissa kolme. Tärkeintä on, että niissä on riittävästi kromia, muuten ne kuluvat helposti. Kannattaa vaihtaa kevät-talvisin ja vuodenvaihteessa.
PENKKI autojen standardipenkit eivät tarjoa tukea ja tämä altistaa sinut skolioosille sekä on havaittu kuppaa tavallisten penkkien käyttäjillä. Sparkon penkit ovat paras vaihtoehto.
VAIHTEENVALITSIN vaihteenvalitsin on myöskin standardiautoissa riittämätön. Tärkein perusseikka on, että päässä on pääkallo. Pääkallon muoto antaa autolle hampaiden määrästä riippuen lisävaihteita.
MOOTTORI moottori kannattaa purkaa kerran viikossa kavereiden kanssa mahdollisimman julkisella paikalla. Näin öljyt moottorin sisällä saavat happea, joka palaa bensan kanssa tuottaen tehoa.
KARVANOPAT lisävaruste. Saatavilla kaikista hyvistä kaupoista. Lisäävät auton huippunopeutta.
WUNDERBAUM näitä kannattaa olla monta. Houkuttelevat hajulla kansainvälisiä huippumalleja syliisi.
PAKOPUTKI pakoputkeen on olemassa kaksi vaihtoehtoa. Ensimmäinen on kukkarolle halvempi: hitsaa putki autosi alle näyttäen tuplapakoputkilta. Autosi koneisto ei kuitenkaan tajua eroa ja antaa mallista riippuen noin 5-10 hevosvoimaa lisää. Toinen vaihtoehto on ostaa tuplapakoputket. Tämä on loppujen lopuksi kannatavampaa koska tehot nousevat huomattavasti.
ANTENNI radiosi ei toimi ilman antennia. Antenni säteilee äänet auton pinnasta sisälle eli teippaa ilmastointiteipillä antenneja lisää katolle kunnes kuuluvuus on riittävä.
RENKAAT huolto-asemilta saa ilmaiseksi vanhoja settejä renkaita. Kannattaa aina käyttää mahdollisimman vanhoja renkaita, koska näissä liukas kuviopinta on jo kulunut ja tarjoaa enemmän pitoa jokaisessa olosuhteessa. Jos ostat uudet renkaat, ne täytyy sisäänajaa. Renkaan sisäänajo suoritetaan yleensä kaupan pihassa polttamalla kumia. Rengas on valmis jokapäiväiseen kulutukseen, kunhan asfalttiin jää jälki jota ei saa hankaamalla pois.
ÄÄNENTOISTO älä käytä diskantteja autosi kanssa, nämä vaurioittavat peltiosia kirkkailla äänillään. Äänentoisto kannattaa sijoittaa autossa mahdollisimman taakse, koska auton paino jakautuu täten paremmin takaakselille lisäten tehoa ja pitoa.
PARKKIKIEKKO tulee sijoittaa saapumisaikaasi, muuten saat sakot kun olet myöhässä.
MAALAUS auton maalaus kannattaa suorittaa spray-maalilla, tämä suojaa autosi värejä ja antaa persoonallisuutta. Kannattaa myös harkita rosvon kirjoittamista spraymaalilla autoon koska silloin poliisit eivät voi pidättää sinua. Ralliraidat parantavat auton aerodynamiikkaa, joka taas säästää bensaa ja lisää nopeutta.
HUORANPORTAAT oiva lisävaruste osaan automalleista. Näillä takaat sen, että saat kyytiisi kauneimmat naiset.
LASIT tuulilaseissa yleensä vakio on riittävä, kunhan siihen lisää pari logoa. Kannattaa käyttää aitoja autovarustajien logoja tai tallilogoja. Takalasit täytyy tummentaa, koska muuten uv-säteily vaurioittaa sisäverhoilua.
VALOT lisävalaistus tuo lisää turvallisuutta. Panosta pyöreisiin sumuvaloihin. Näitä voit lisätä noin 4-8 kappaletta keulallesi automallistasi riippuen.
TURVAVYÖ turvavyö on monissa autoissa jo vakiovaruste. Tähän tosin ei ole perusteita koska se on turvallisuusriski. Turvavöissä on suuri kuristumisvaara, ja tästä syystä ne kannattaa poistaa. Toinen vaihtoehto on laitattaa 5/6 pistevyö autoosi. 5/6 pistevyötä käyttämällä opit rallikuskiksi hetkessä.
VANTEET vanteet kannattaa tarkistaa kerran kuussa. Tärkeää on, että ne eivät ole suorassa. Suorassa olessaan vanne on yhteydessä renkaaseen, joka hidastaa sitä. Tämän voi korjata helpoiten vasaralla. Vanteisiin kannattaa lisätä myös pyöriviä osia, koska ne kumoavat ilmanvastusta.
JOUSITUS jousitus on nykyautoissa huono ja asetettu liian korkealle. Yleisesti suositellaan, että katkaiset kaikki näkemäsi jouset ja täten parannat ajomukavuutta.