Category Archives: Tekniikka

Teknisten vempainten osasto.

Suomen älykkäimmän ihmisen ainutlaatuinen haastattelu


Ainutlaatuisessa haastattelussa Suomen älykkäin ihminen Arto Lauri keskustelee mm. moderinin ydinfysiikan kriisistä 50-luvun jälkeen, Suomen 90% miesten sterilisaatioasteesta, Supon haukoista, eläinkuolemista ja ydinvoimaloiden vajoamis-ilmiöstä ja selviytymistaistelustaan varmaa kuolemaa vastaan TVO:n ex-työntekijänä.

Listamedia pyytää lukijoiltaan apua: tienaa tonni ratkaisemalla Listamedian ongelma!

 

TUHAT EUROA ILMAISTA RAHAA TARJOLLA! Listamedian tekinen osasto pyytää lukijoilta apua ongelmaan, joka lamauttaa toimistomme toimintaa huomattavasti. Listamedia lupaa 1000€, jos joku keksii ratkaisun tähän ongelmaan (tekniikkasyistä johtuen pdf-muodossa, alla kuvina, paina lue lisää):

 

Ongelma.pdf

Read More →

Listamedian shokkipaljastus! MV-lehti käyttää tietokonettasi tietämättäsi Bitcoinien louhintaan!

BY:JK, (TOIM. HUOM. Tämä uutinen on aivan todellinen, ja toivommekin, että luette sen oikeasti ajatuksella!)

Kuvassa kuvankaappaus toimittajan vierailusta suositulla MV-lehti nimisellä nettisivustolla. Toimittajan käyttämä ”No Coin” -lisäosa paljasti MV-lehden louhivan tietämättäsi Bitcoineja tietokoneesi kautta.

 

Listamedian toimittaja teki tavoistaan poikkeavasti vierailun suositulla MV-lehti nettisivustolla. Toimittaja käytti tietokoneensa selaimessa lisäosaa, joka kertoo ja estää, jos nettisivusto pyrkii louhimaan tietokoneesi kautta luvattomasti Bitcoin -nimistä virtuaalivaluuttaa. Toimittaja havaitsikin, että MV-lehti louhii luvattomasti, ja todennäköisesti tietämättäsi Bitcoineja käyttäjiensä tietokoneiden kautta.

Read More →

Listamedian tutkija: MAAPALLON MAKEA VESI KIEHUU POIS OLKILUODON TAKIA!

13.12.2017 By: RV

Kuvassa tyypillinen Listamedian tutkija luonnollisessa habitaatissaan.

 

Listamedian tutkimusosasto on tehnyt paljon hyvää työtä tutkien sitä, aiheuttaako Olkiluodon ydinvoimala ongelmia ja jos, niin minkälaisia. Tutkimus jäi hieman kesken apurahojen valuessa Syyriaan, mutta julkaisemme sen silti sen sisältämien faktojen takia, jotka ovat pöyristyttäviä. Tutkimuksen nojalla Suomen poliisilaitos systemaattisesti tuhoaa kaikki todisteet siitä, että Olkiluoto, kuten mikä tahansa muu ydinvoimala, aiheuttaa makean veden haihtumista, joka johtaa lämpökuolemaan. Tutkimus on luettavissa alta kuvaformaatissa (lue lisää) ja pdf:n voi lukea painamalla tästä. Suosittelen pdf-muotoa vahvasti, nettiversiossa sommittelu on sinne päin ja laatu huonompi. Arto Laurilta on kysytty kommentteja asiaan liittyen.

 

Read More →

Tiesitkö? Tämä merkittävä keksintö onkin suomalainen!

12.12.2017 By: TT

 

 

Tiesitkö että tämän merkittävän keksinnön eli talouspaperirullatelineen on keksinyt suomalainen Lempäälässä asusteleva youtubelegenda Mikael Kosola eli Niilo22. Mestari paljasti salaisuutensa 9.12.2017 julkaisemallaan videolla ”Iltaa VUOON!” voit katsoa mestarin suuren paljastuksen tästä: https://www.youtube.com/watch?v=mGjrAb6GHKE

Read More →

Listamedia todistaa- maa ei ole pallo!

 

Mediassa on liikkunut vahvoja huhuja vaikutusvaltaisilta tahoilta, jotka kertovat, että maa ei ehkä olekkaan pallo, joista myös Listamedia uutisoi. Kuten yleensä, Listamedia, toisin kuin muut mediat, teki tutkimusta. Tutkinnanjohtaja mobilisoi kaikki tutkimusyksiköt heti kohun jälkeen ja valtasi Listamedian tuhannet serverit laskemaan palloaksioomalle mahdollisia tuloksia. Listamedian tutkijatiimi lukittiin n. kahdeksi viikoksi Kouvolan ydinsuojabunkkeriin kirjoittamaan todistusaineisto sille, että maapallo ei ole pallo. Lopullinen todistus kuitenkin saatiin erikoisesta lähteestä. Read More →

Arto Lauri kommentoi tapahtumia Listamedialle

22.10.2017 By:RV

 

Listamedia otti yhteyttä ydinfysiikan asiantunijalle ja elokuvassakin esintyneelle Arto Laurille. Näin keskustelu eteni:

Read More →

Listamedia kuunteli yleisöään! Muutti mainoskäytäntöjään!

BY:JK

logo2

Listamedia on Sporobytes -nimisen monikansallisen suuryrityksen omistama palvelu.

 

Listamedia on päättänyt muuttaa linjauksiaan koskien sivuston mainospolitiikkaa.

Read More →

Sporobytes- konserni laajentui, uusi foorumi avattu

7.9.2016 By:RV

 

Sivuston mainosvideon on kehittänyt ohjaaja Harri Renault.

Read More →

Listamedian sivustolle uudistuksia

28.12.2015 By:RV

Read More →