Author Archives: Listamedia

Listamedia on vuonna 2014 perustettu vapaa ja muista mediataloista riippumaton media. Yhteydenotot osoitteeseen:

listamediafin@gmail.com

Koulun rehtori sai potkut totuuden kertomisesta!

Kuvassa ex-rehtori Tuomo ”Alpha” Pesonen tarkistelee tuoreimmat tilastot, faktat ja analyysit

Rehtori sai potkut sanottuaan Ylen MOT-ohjelmassa:

 

– Onko kouluruoka hyvää tai pahaa? Asialle voidaan tehdä tiettyyn rajaan saakka jotakin. Loppu pitää vain kestää. Ei sillä, että hyväksyisin seksuaalista häirintää, mutta sellaista se nyt vaan on.

 

Ilmiselvästi viitaten siihen, että on olemassa harmaata aluetta. Toisin sanoen kyseiset tapahtumat voi tulkita muutenkin kuin raiskauksena. Koska kaikki huumorintaju, järki, suhteellisuus on kadonneet kuntapäättäjiltä ja hanavettä tulee litkittyä kymmeniä litroja niinkun tämäkin goblini tässä, niin huonosti käy. Niin kävi nytkin, vuodesta 2007 asti rehtorina toiminut Tuomo ”Alpha” Pesonen hyllytettiin tämmösen goblinin toimesta:

Kuvassa tyypillinen Goblin, Hana, M76. Soroksen shekelit tippuu takin helmoista ja hanavettä menee päivässä 6 litraa minimissään. Vapaa-ajalla goblinin voi löytää esim. litkimässä hanavettä paikallisesta estrogeenilähteestä, Suomen Demokraattisen Kansantasavallan Läänin Vihapuhekomitean valtuustosta tai Mossadin toimistoista.

 

Tuomo Alfa Pesonen kuittasi eunukki-goblin-sorosboteille jäänviileästi ilmeisesti ex-mäkikotkaa lainaten:

 

pillua tekkee mieli

 

Listamedialla ei ole valitettavasti koulua (tällä hetkellä) mihin palkata 5/5 rehtoreita, mutta kerromme jos semmonen ilmaantuu.

Listamedia arvosteli Turkulaisen hotellin!

BY:JK

Kuvan hotelli ei liity tapaukseen.

Listamedian toimittaja kävi kokemassa Turkulaisen hotellin palveluja. Katso arvostelu alta!

Read More →

Listamedia oli ainoan kerran väärässä!

 

Tiedote: mailmansota ei syttynytkään!

Read More →

Ajan kulku 24-ulotteisessa universumilattiisissa 12.8.2018

Näin se käy t. George Soros ja Clinton News Network

 

16.7.2017 Listamedian oraakkelit saavat Bahamaja-saarille hätäkutsun suoraan Supon supersalaisista tiedostoista. Jotain mailmaa mullistavaa on tapahtumassa vuoden päästä.

17.7.2018-15.7.2018 Globalisti-Soroksen hanavesibotit käyttävät miljardeja mainostaen mahtavan mainiota hanavettä. Luodaan tutkimus mikromuoveista pullovedessä, vaikka mitään todistettuja terveysriskejä ei ole, toisin kuin hanaveden lääkejäämistöstä.

Koko Suomi ylistää Suomalaista hanavettä oi ihanaa hanavettä, puhtaat vedet, ulkomaalaisille urheilijoillekkin tarjotaan hanavettä hanavesibottihimoissaan! Koko mailma himoitsee oikein himoissaan Suomalaisten estrogeenijäämäistä goblinvettä!

Lopulta Naantalissa Supon pojat räjäyttävät vesiputken ja saadaan koko kansa panikoimaan ja oikein kehumaan maan mainiota hanavettä. Tämä on median väärä lippu ja hanavesibotit luulivat harhauttamalla vievän Listamedian resurssit vesigaten selvittämiseen.

16.7.2018 Listamedian fyysikko todistaa mailman edessä ajan repeämän, video julkaistaan seuraavana päivänä. Tätä ennen huomataan ensimmäiset gravitaatioaallot todistetusti, linkittäen yleisen suhteellisuusteorian varmemmin reaalimailmaan ja 12-ulotteiseen pedofiilirinkiin sekä 24-ulotteiseen reaalimailma-supersymmetriseen-Leechin-pallolattiisiin.

6.8.2018 Listamedia julkaisee videon, jossa Yhdysvaltalainen radiopersoona Alex Jones ja Suomalainen ydinfysiikan asiantuntija Arto Lauri esiintyvät ja varoittavat tulevaisuudesta,

Seuraavana päivän Suojelupoliisi saa tiedon asiasta ja päättää toimia, koska jos Arton materiaalit päätyvät Alex Jonesin miljoonapäisen yleisön kuultavaksi, ydinvoiman suurimmat salaisuudet paljastuvat Yhdysvaltalaisille.

Tämä yhteys Jonesin ja Laurin välillä on jotakin, mistä Supo on aivan raivoissaan. He EIVÄT saa löytää toisiaan. Jones on myös paljastanut Laurin tavoin yläilmakehässä tapahtuvan chemtreilauksen.

Alex Jones on tunnettu ydinvoimakriitikko ja hän on mm. kertonut, että AINAKIN 48 Yhdysvaltalaista ydinvoimalaa vuotaa miljoonaluokan tritiumpäästöjä! (video on 100% tuhottu CIA:n toimesta, sitä ei enää ole missään!)

TVO neuvottelee samana päivänä Supon kanssa ja lähettää CIA:lle ja NSA:lle tiedot. TVO:n pomo Jarmo Tanhua laittoi Supon pojat uhkailemaan Arton hiljaiseksi ja Artolle laitettiin postissa uhkauksia.

CIA, NSA ja FBI pakottavat Facebookin, Twitterin, Youtuben, Spotifyn ja muut kanavat poistamaan kaikki Alex Jonesin videot lopullisesti, koska näissä oli ydinvoimavastaista materiaalia ja näiden joutuessa Arton käsiin koko ydinkulttia uhkaisi MASSATUHO 100%!

Supo massahäiritsee droneilla ja emp-iskuilla Listamediaa hiljaiseksi, kaikki toimiston nettiyhteydet tuhotaan, linjat katkotaan ja toimittajien läppäreihin sekä puhelimiin lähetetään viruksia, jotka estävät niiden toiminnan 100-prosenttisesti.

12.8.2018 saimme yhteydet takaisin ja lähetimme hätäkutsun uutismuodossa. TÄÄ ON RAJUA!

SUPO, CIA ja NSA haluavat varmistaa, ettei Arton materiaalit päädy Jonesille, koska silloin koko USA:n kansa tietäisi totuuden! George Soroksen metkut paljastuvat!

Tärkeä tiedote! Huolestuttavaa informaatiota globaalista mailmantilasta!

 

Upin parhaat! Kaikilta siisoneilta!

Nuorimies pelastaa rakkaansa varmalta kuolemalta! KATSO HURJA VIDEO!

 

Listamedian kärkifyysikko selittää suhteellisuusteorian filosofiset paradoksit

 

Lue Listamedian tuore analyysi! Vain Listamediassa!

By:IU

Listamedian toimituksen sisällön ala-arvoisuus ja kriisi alkaa näkyä. Tehdään siihen muutos. Tästä lähtien julkaistaan vain hyviä artikkeleita ja toimituksen linja viedään suuntaan tilastoja faktoja analyysejä. LUE LISTAMEDIAN ANALYYSI ASIASTA ALTA!

Read More →

Deus Protector Noster